22 Aralık 2021 kar tatili olan illerin listesi!

22 Aralık 2021 kar tatili olan illerin listesi!

Yurt genelinde olumsuz hava koşulları devam ediyor. Bununla birlikte kar tatili haberleri de art arta geldi. 22 Aralık 2021 Çarşamba günü (yarın) eğitime ara verilen il ve ilçeler şöyle…

Türkiye'nin bazı illeri beyaz örtüye büründü. Etkili olarak şiddetli kar yağışı nedeniyle Bitlis, Erzurum'un 4 ilçesi, Van'ın 3 ilçesinde ve Bartın’ın Ulus ilçesinde okullar tatil edildi. Gelen son bilgiye göre Amasra'da da yüz yüze eğitime ara verildi.

 

22 ARALIK'TA HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

 

Bitlis Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildiğini açıkladı.

Açıklamada, "İlimizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ilçemize bağlı resmi ve özel bütün eğitim kurumlarımızda 22.12.2021 Çarşamba günü eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 22.12.2021 Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir” denildi.

Amasra’da ise yüz yüze eğitime ara verilirken, Bartın’ın Ulus ilçesinde okullar tatil edildi

Bartın’ın Ulus ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar, 1 gün süreyle yarın tatil edildi. Amasra’da ise yüz yüze eğitime ara verildi. Amasra Kaymakamlığı uzaktan eğitime devam edileceği, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağını duyurdu.

Erzurum'da kar yağışı nedeniyle Karayazı ilçesinde bütün okullar, Çat ve Karaçoban ilçelerinde kırsal mahalledeki okullar ile taşımalı eğitim veren tüm okullar ve Aziziye ilçesinde bazı okullar tatil edildi.

Van'ın Başkale, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi.

Karabük’ün Eflani ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası 22 Aralık Çarşamba günü tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Eflani İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Kar yağışının yoğun şekilde devam etmesinden dolayı 22 Aralık Çarşamba günü ilçede bulunan İlk, Orta ve Lise düzeyindeki tüm okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir” denildi.

Kastamonu'nun Ağlı ve Şenpazar ilçelerinde kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün, Cide ilçesinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Kastamonu genelinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde 22 Aralık itibarıyla eğitime 1 gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışının etkisini sürdürdüğü Ağlı ilçesi ile Şenpazar ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 22 Aralık itibarıyla 1 gün, Cide ilçesinde ise sadece taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.