22.İstanbul Grafik Tasarım Günleri başlıyor!

22.İstanbul Grafik Tasarım Günleri başlıyor!

Bu yıl 22‘ncisi düzenlenen "İstanbul Grafik Tasarım Günleri” 11 Nisan - 11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. İşte ayrıntılar;

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen, 'Grafist 22: İstanbul Grafik Tasarım Günleri', bu yıl 11 Nisan- 11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Grafist etkinliği, grafik tasarımcılar ile öğrencilerin tasarım kriterlerini ve görüşlerini değerlendirmelerini, eğitim alanında yeni içeriklerin geliştirilebilmesini uluslararası işbirlikleri ile hayata geçirmeyi amaçlıyor.

Bu yıl etkinliğe katılacak olan isimler arasında Pınar Akkurt, William Easton, Jan Boelen, Björn Kusoffsky, Johanna Siebein - Binger Lauke Sieben, Ruben Pater bulunuyor.

Etkinlikte düzenlenen workshoplar ve seminerler Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Fındıklı kampüsündeki mekânlarda gerçekleştirilecek.

22. İSTANBUL GRAFİK TASARIM GÜNLERİ PROGRAMI

"Baştan Başlamak / Starting from Zero" (24 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında Studio-X İstanbul)

"Sabit Değişkenler : Çok Katmanlı Arşiv Sergisi / Variable Constants: Multilayered Archive Exhibition" (11 Nisan - 11 Mayıs tarihleri arasında MSGSÜ Osman Hamdi Bey Salonu)

Atölye Çalışmaları Sunumu (11 Mayıs 2018, Cuma 15.30 / MSGSÜ Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu)

0x0-istanbul-grafik-tasarim-gunleri-basliyor-1522743548199.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.