(25 Mayıs-1 Haziran) Haftasında vizyona giren filmler

(25 Mayıs-1 Haziran) Haftasında vizyona giren filmler

Bu hafta hangi filmlerin vizyona girdiğini merak ediyorsanız haberimizde bulabilirsiniz. İşte haftanın vizyon filmleri;

Türkiye’de bu hafta sinema salonlarında 5’i yerli 4’ü yabancı olmak üzere toplam 9 film vizyona girdi. Bu hafta izleyiciyle buluşacak olan filmler arasında Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi, You Were Never Really Here gibi öne çıkan yapımlar bulunuyor.

İşte siz sinemaseverler için hazırladığımız haftanın vizyonları listesi:

hurkus-goklerdeki-kahraman-siyaset-cafe.jpg

HÜRKUŞ: GÖKLERDEKİ KAHRAMAN

Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden olan mühendis pilot Vecihi Hürkuş’un hayatını konu alan filmin yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor. Senaryosunu Savaş Korkmaz’ın yazdığı filmde, I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan, düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı anlatılıyor.

Filmin başrollerini Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Bora Akkaş ve Miray Daner paylaşıyor.

 

han-solo-star-wars-siyaset-cafe.jpg

HAN SOLO: BİR STAR WARS HİKAYESİ

Bilimkurgu türündeki filmin konusu şöyle: Dünyada en iyi olmaya karar veren genç Han Solo, bir kaçakçılık ekibinin üyesi oluyor ve can yoldaşı yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Filmde, Genç kaçakçı Han Solo ve Chewbacca’nın maceraları anlatılıyor.

Star Wars serisinin devamı niteliğini taşıyan filmin yönetmenliğini Ron Howard üstleniyor.

 

hicbir-zaman-burada-degildin-siyaset-cafe.jpg

YOU WERE NEVER REALLY HERE / HİÇBİR ZAMAN BURADA DEĞİLDİN

Lynne Ramsay'in yönetmenliğini üstlendiği filmde, hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlayan Joe’nun New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman bir komplo ağının içine sürüklenmesi anlatılıyor.

Gerilim türündeki filmin başrolünde başarılı oyuncu Joaquin Phoenix yer alıyor.

 

yol-arkadasim-siyaset-cafe.jpg

YOL ARKADAŞIM

Komedi türündeki filmin konusu şöyle: Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Bedran Güzel’in yönettiği filmin başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak paylaşıyor. Filmde konuk oyuncu olarak ise, Acun Ilıcalı, Dilber Ay ve Şinasi Yurtsever gibi isimler rol alıyor.

 

azraille-dans-siyaset-cafe.jpg

AZRAİLLE DANS

Sinan Uzun’un yönettiği komedi türündeki filmde, hırsızlık yaparak hayatını sürdüren, kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi'nin tamamen hayatının değişen öyküsü anlatılıyor.

Filmde Sinan Bengier, Yüksel Ünal, Gazi Şeker, Tuğba Özay ve Süreyya Kilimci gibi isimler yer alıyor.

 

yol-kenari-siyaset-cafe.jpg

YOL KENARI

Dram-gerilim türündeki filmde, ölümler ve gizemli doğa olaylarının etkisi altında bir kasabada yaşanan olaylar konu ediniyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Tayfun Pirselimoğlu'nun üstlendiği filmde, Ercan Kesal, Tansu Biçer, Taner Birsel, Rıza Akın gibi isimler rol alıyor.

 

kucuk-cadi-siyaset-cafe.jpg

KÜÇÜK CADI

Fantastik macera türündeki filmde, küçük bir cadının yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadıya dönüşmek için yaptığı fedakarlıklar anlatılıyor.

Almanya yapımı olan filmin başrollerinde Karoline Herfurth, Suzanne von Borsody, Momo Beier yer alıyor.

 

peter-pan-ve-tinker-bell-sihirli-dunya-siyaset-cafe.jpg

PETER PAN VE TİNKER BELL: SİHİRLİ DÜNYA

Haftanın animasyon filminin yönetmen koltuğunda Chandrasekaran G. oturuyor. Fantastik macera türündeki filmde, Peter Pan ve arkadaşlarının gizli adalarında huzur içinde yaşamaları için sihirli kitabı korumaya çalışırken yaşadıkları anlatılıyor.

 

kafir-siyaset-cafe.jpg

KÂFİR

Hasan Gökalp'ın kendi yazdığı ve yönettiği korku türündeki filmde aşk yaşayan bir çifte yapılan büyüden sonra yaşanılanlar konu ediniyor.

Filmin başrollerinde Erkan Çelik, Selim Aygün, Caner Çeleksiz ve Gamze Kırlı yer alıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.