25 yaşındaki Hacı Altıntaş Hollanda’da gündem oldu

25 yaşındaki Hacı Altıntaş Hollanda’da gündem oldu

25 yaşındaki Hacı Altıntaş, arabasıyla kanala düşen Hollandalıyı gözünü kırpmadan suya atlayarak kurtardı. Hollanda medyası ise bu olayın ardından Hacı Altıntaş’ı ‘kahraman’ ilan etti.

Hollanda’da berber olarak çalışan 25 yaşındaki Hacı Altıntaş, Vlaardingen kentinde, dükkanın önünde arabasıyla kanala düşen yaşlı adamı kurtarmak için hiç tereddüt etmeden suya atladı.

Hollandalı yaşlı adamın hayatını kurtaran Altıntaş, ülke medyası tarafından ‘kahraman’ olarak haberleştirildi.,

Canını kurtaran Hacı Altıntaş’ı ziyaret eden 79 yaşındaki Hollandalı kendisine teşekkür etti.

haci-altintas.jpg

Konuyla ilgili AA muhabirine konuşan Altıntaş, “O an arabanın içinde dedemi görüyor gibi oldum. Olay yerine gelenlerin yaşlı adamı kurtarmak yerine cep telefonlarıyla kayıt yaptıklarına şahit oldum. Ben de tereddüt etmeden cebimdeki eşyaları kenara atıp adamı kurtarmak için suya atladım.”

Kanala düşen Hollandalıyı kurtardıktan sonra evine gidip üstünü değiştirip işine devam ettiğini belirten Altıntaş, “Olayın olduğu gün kanala düşen kişiyle görüşmedim. Bugün teşekkür etmek için beni ziyarete geldi. Yaşlı adam, ‘o an nasıl bir panik halinde olduğumu anlatamam, benim hayatımı kurtardın’ diyerek gözyaşlarına hakim olmadı” dedi.

Altıntaş ayrıca, olay terinde bulunan çok sayıda kişi arasından kanala atlayarak bir insanı kurtardığı için gurur duyduğunu belirtti.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.