26 İl istifa etti! Erdoğan başkanları Külliye'ye çağırdı: AK Parti sil baştan!

26 İl istifa etti! Erdoğan başkanları Külliye'ye çağırdı: AK Parti sil baştan!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili Belediyeleri flaş bir karar ile Külliye’ye çağırdı. AK Parti’de ise istifa depremleri devam ediyor.

AK Parti’nin, 6. Olağan Büyük Kongre süreci kapsamında 36 ilçe ile 615 ilçenin kongresini tamamladığı bildirildi. Parti il teşkilat kongreleri ise bu hafta sonu Rize, Bayburt ve Gümüşhane ile başlayacak.

26 İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti'deki değişim süreci kapsamında, 26 il başkanının partiden istifa ettiği öğrenildi. Parti genel merkezinde, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş başkanlığında il ve ilçe başkanlıkları için mülakat süreci sürüyor.

Bu kapsamda, bölge ve il koordinatörleri ile toplantılar yapan Ataş, mülakata gelen adaylar ile tek tek görüşürken eş zamanlı olarak AKP'li vekillerin yanı sıra geçmiş dönemlerde siyaset yapan milletvekillerinin, belediye başkanlarının, kuruluştan bu yana görev yapan il ve ilçe başkanlarının illeriyle ilgili değerlendirmelerini de alıyor.

ERDOĞAN BELEDİYE BAŞKANLARINI ÇAĞIRDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan flaş bir karar ile 48 AK Partili Belediye Başkanını Külliye’de toplantıya çağırdı.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.