27 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de kim elendi?

27 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de kim elendi?

Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde, Emir ve Özgül arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te final haftasına girildi. Emir ve Özgül'ün yarıştığı Masterchef'te final haftasında yarışmaya hak kazanan yarışmacı da belli oldu. Öte yandan çok merak edilen Somer Şef'in kime kaşık attığı da ortaya çıktı.

 

İşte Masterchef'te dün gece yaşananlar...

 

Emir ve Özgül'ün final haftasına kalmak için yarıştığı Masterchef'te kazanan isim Emir oldu. Özgül ise Masterchef'ten dördüncü olarak ayrıldı.

Özgül'ün yanlış et seçimi nedeniyle elenmesi ise hem jürileri hem de seyircileri oldukça şaşırttı. Emir final haftasına kalan üçüncü yarışmacı oldu. Özgül'ün gözyaşları ise Masterchef'e damga vurdu. Final haftasında Barbaros, Emir ve Serhat yarışacak.

 

KAŞIĞI EMİR'E ATTI 


Herkesin merak ettiği ise Somer Şef'in kime kaşığı attığıydı. 'Bunun ne olduğunu biliyor musun?' diyerek söze başlayan Somer Şef, Emir'e 9 puan verdi.

Emir'e 9 puan veren Somer Şef, "Kaşığımı attığımda eleştirilecek bir şey yok demektir" dedi. Emir ise aldığı övgüden dolayı mutluluğunu gizleyemedi. Öte yandan Özgül ise elendikten sonra yaptığı açıklamada Emir'i desteklediğini ifade etti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.