3 gazete hakkında flaş iddia: Kapanıyorlar mı?

3 gazete hakkında flaş iddia: Kapanıyorlar mı?

Ortaya atılan ve üst düzey kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Demirören Medya dijital dönüşüm kararı aldı. Tüm gazeteler sadece online mecrada olacak ve artık basılmayacak.

Medyaradar sitesinin haberine göre; Türkiye’de kan kaybeden gazetelere ölümcül darbe Demirören Yayın Holding’den geliyor.

 

Kurum bünyesindeki gazetelerin tamamı, yani Hürriyet, Milliyet ve Posta artık sadece internet sitesi üzerinden devam edecek.

 

Kararın alınmasında, artan kağıt maliyetleri ve evden çalışma düzenine geçişle dijital dönüşümün daha uygun olacağı fikri etkili oldu.

 

Medyaradar’a konuşan kaynaklara göre karar, dünkü yönetim toplantısında alındı.

Toplantı sonrasında, dün gazete binasında çalışanlara eşyalarını toplamaları için Perşembe gününe kadar mühlet verilmişti.

Başta Hürriyet olmak üzere, gazetelerin bayramda basılmaması aslında Demirören yönetiminin bugünkü kararı için önemli bir sinyaldi.

 

AHMET HAKAN YANIT VERDİ

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Hürriyet, Milliyet ve Posta'nın sadece dijital mecrada varlığını sürdüreceği haberini sosyal medya hesabında yalanladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Hakan, "Bunun tek harfi bile doğru değil... Hürriyet, son dönemde artan tirajıyla sektörün öncüsü durumunda... Sanırım bunun rahatsızlığı söz konusu..." ifadelerini kullandı.

1s.png

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.