3 günlük caz festivali

3 günlük caz festivali

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda 15-16 ve 17 Şubat’ta caz severlere özel 3 konser gerçekleşecek. Avishai Cohen Triosu 15 Şubat’ta, Chiara Pancaldi 16 Şubat’ta, Vincent Peirani ise 17 Şubat’ta CRR’de olacak

Ünlü virtüöz basçı, besteci ve vokal Avishai Cohen, 50. yaşını, tüm dünya soundlarını temsil eden yeni projesi ‘50 50 50’ ile 50 ülkede 50 konser vererek kutluyor. Cohen proje kapsamında 15 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de CRR’de İstanbullu cazseverlerle buluşacak. Konserde sanatçıya piyanoda Elchin Shirinov, davulda Noam David eşlik edecek. Sanatçı ayrıca, ‘Avishai Cohen Müzik Ödülü 2020’ ile de genç sanatçılara kendi albümünü kaydetmek ve yayınlamak için eşsiz bir fırsat sunuyor.

 

BREZİLYA ESİNTİLERİ

İtalyan caz şarkıcısı ve söz yazarı Chiara Pancaldi, Brezilya’dan esintiler taşıyan müziğiyle ilk kez 16 Şubat Pazar saat 20.00’de İstanbullu caz severlerle buluşacak. Dünyanın pek çok ülkesinde konserler veren ve ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşan Pancaldi CRR’deki konserinde, ‘Songs Don't Grow Old Alone’ albümünden şarkılar seslendirecek.

 

 

17 Şubat’ta, Avrupa cazının en karizmatik isimlerinden Fransız sanatçı Vincent Peirani, klasik rock’ı caza dönüştürdüğü Living Being II (Night Walker) albümüyle CRR’de olacak. Konserde Peirani ve akordeonuna saksafonda Emile Parisien, klavyede Tony Paeleman, bas gitarda Julien Herné ve davulda Yoann Serra eşlik edecek. Vincent Peirani, grubunun 'oda rock müzik orkestrası' olmak istediğini söylüyor ve kanıt olarak "Living Being II - Night Walker"ı gösteriyor.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.