3 kez din değiştiren Tuğçe Kazaz'dan gündem olan sözler! 'Görsem, onu boğmak isterdim...'

3 kez din değiştiren Tuğçe Kazaz'dan gündem olan sözler! 'Görsem, onu boğmak isterdim...'

3 kez din değiştiren eski model Tuğçe Kazaz, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

23 yaşında yaptığı evliliği sürecinde Hristiyan olmasıyla gündeme gelen, boşandıktan sonra İslam'a yönelen eski model Tuğçe Kazaz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tuğçe Kazaz, Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık'a konuştu. Hristiyanlığa geçtikten sonra içindeki boşluğun daha da derinleştiğini iddia eden Kazaz, Müslümanlığa dönmesini "Ruhumu ikna eden tek kaynak Kur'an-ı Kerim oldu" şeklinde anlattı.

Kazaz, modellik yılları hakkında, "Kayıp bir dönemdi benim için. 20'li yaşlarımdaki Tuğçe'yi bugün görsem ona çok kızardım. Kendine, kalbine, vicdanına, organlarına bu kadar haksızlık ettiği için. Hatta mümkün olsa o Tuğçe'yi boğmak ister, iki dakika aynı masada oturmazdım. O kadar uzak bana. Kendime değer vermemişim, kendime haksızlık etmişim. Allah'ın bana verdiği aklı yanlış kullanmışım. Aile düzenine, değerlerimize kıymet vermemişim. Ama bu yanlıştan döndüm şükür" dedi.

 

"LGBT BİR TERCİH DEĞİL DAYATMADIR"

 

Kazaz, LGBTİ hakkındaki soru üzerine de şunları söyledi:

 

"Ben bireysel özgürlüklere çok değer veriyorum, kişilerin tercihlerine müdahaleyi doğru bulmuyorum ve korunması gerektiğine inanıyorum. Dolayısıyla burada söyleyeceklerim kesinlikle LGBT'li bireyleri hedef almıyor. Söyleyeceklerim onların tercihiymiş gibi onlara cinsiyetsizliği dayatan küresel LGBT lobisine karşı. Çünkü gençlerimiz kasten buna özendiriliyor ve yönlendiriliyor. LGBT bir tercih değil dayatmadır. LGBT aileyi yok etmek, nesli durdurmak, nüfusu azaltmak, dini ortadan kaldırmak, bu nesilleri ulus devletlere düşmanlaştırarak yıkmak ve şeytani düzenin sağlayıcısı olan tek dünya devletini kurmak için küresel şeytanın hayata geçirdiği bir operasyon ve Allah'a karşı açtığı bir savaştır. Şu an dünyanın süper gücü ne ABD ne Çin'dir. Tek süper güç vardır dünyada o da LGBT lobisidir. Buna karşı çıkan devletleri bile yıkacaklar. O nedenle bu şeytanı bugün durdurmazsak o şeytan yarın insanlık neslini durduracak. Ne yazık ki, bu lobi sanat camiasından da bazı isimleri kendi amaçları için kullanıyor."


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.