3 kitabıyla Harvard’da

3 kitabıyla Harvard’da

Dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan ve dünyanın en büyük kütüphanesine sahip olan Harvard Üniversitesi Kütüphanesi; 2017 Kasım ayında, Türkiye’den Prof. Dr. Canan Karatay’ın kitaplarını kendi koleksiyonuna dahil etti.

Mayıs 2012’de yayınlandığı günden itibaren alanında birinci sırada kalarak Türkiye’nin en çok satan yemek kitablarından biri olan Karatay Mutfağı ile Karatay Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık ve Karatay Diyeti’yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var kitapları artık Harvard Üniversitesi Kütüphanesi’nde ve kataloğunda…

Sağlık alanında birçok ezberi bozan ve Türk halkına sağlık konusunda farkındalık sağlayan Prof. Dr. Canan Karatay’ın toplamda 6 kitabı bulunuyor. K’aratay Diyeti’, ‘Karatay Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık’, ‘Karatay Mutfağı’, ‘Karatay Diyeti’yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var’, ‘Karatay Diyeti’yle Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi ve Anne Adayları ve Hamileler İçin Karatay Diyeti’ kitaplarının toplam satışı 1 milyonu aştı.

Okuyucularının ilgiyle takip ettiği ve kitaplarından çok olumlu sonuçlar aldığı Karatay serisi kitapları başarısına her gün bir yenisini ekliyor ve bu başarılar ülkemizin sınırlarını aşmış bulunuyor.

 Prof. Canan Efendigil Karatay, ilk kitabı Karatay Diyeti’ni tamamlayan ve onun devamı niteliğinde olan Karatay Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık’ta, okuyucularından gelen soruları yanıtlıyor, birçok konuyu detaylandırıyor. ‘Sağlıklı kilo verme’nin kapsamını genişletiyor, ‘tüm hayat’ı içine alan yeni bir yaşam biçiminin ipuçlarını veriyor.

‘Karatay Mutfağı’, Karatay Diyeti prensiplerine göre revize edilmiş geleneksel Türk mutfağından en güzel örnekleri sunuyor. ‘Kalıcı kilo verdiren’, doğal ve lezzetli yemek tariflerinin yer aldığı kitap adeta bir sağlıklı yaşam prospektüsü niteliğinde.

 

‘Karatay Diyeti’yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var’ kitabı, diyabet hastalarından gelen yoğun talebe yanıt vermek için yazıldı. Prof. Canan Karatay her zamanki anlaşılır üslubuyla obezite ve diyabet hastalığının nasıl geliştiğini ve nasıl düzeltilip önlenebileceğini anlatıyor.  

 

Siyasetcafe.com

 

1511347321_4_karatay_diyeti_yle_obezite_ve_diyabete_____z__m_var_3boyut.jpg

 

1511347362_karatay_mutfag____.jpg

 

 

1511347384_2_karatay_diyeti_yle_yasam_boyu_saglik_3b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.