3 şaşkın ördekler

3 şaşkın ördekler

Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP ve MHP'nin Pensilvanya tarafından aldatıldığını belirterek, 'CHP ve MHP genel başkanları inandı. Ortalıkta kalakaldılar. Ne yapacaklarını şaşırdılar. 3 kafadar, 3 şaşkın ördeğe döndü” dedi.

 

“Siyaset Kürtçülüğüne değil, hizmet Kürtçülüğüne oy verin” diye seslenen Erdoğan, Şanlıurfa mitinginde özetle şunları söyledi:

 

NE OLUR ŞEHİT OLSAK?

 

- Terörde çok acılar çektik. Yatırımlardan buralar mahrum kaldı. Terör sorununu hukuk içinde çözüyoruz. Önümüze çok engeller çıkardılar. Biz yolumuza dimdik devam ettik. Bu yola canımızı koyduk. Bu acı olayı mutlaka çözeceğiz. Çözüm sürecini baltalamak istediler. Kim yaptı bunu? Pensilvanya’daki bir zat. Bu zat, Kürt olduğu için Said-i Nursi’den uzak kaldığını bizzat kendisi ifade etmiş bir zattır.

- Pensilvanya, CHP ve MHP’ye 17 Aralık’ta ‘Hükümeti düşüreceğiz’ dedi. ‘Yargı, emniyet bizim elimizde’ dedi. ‘Ses kayıtları, montajlar, dublajlar var’ dedi. CHP ve MHP genel başkanları inandı. Payanda oldular. Ama tutmadı, tuzak bozuldu. Çıkmış Kılıçdaroğlu diyor ki, ‘Bu Başbakan cezaevine gider ya da yurtdışına gider’. Sen kimsin ya? Senin bedelin ne ya? Senden olsa olsa Tahtakale’de kasetçi olur, kasetçi. Sen ne zamandan beri kalkıp bu ülkenin Başbakanı’nı yargılamaya başladın ya? Kimsin sen?

- Pensilvanya’daki zat buna akıl vermiş: ‘Çık rahat rahat söyle. Onun da defterini düreceğiz içeri atacağız’. Zalimler için ‘Yaşasın cehennem’ diyorum. Çünkü onları ancak orası paklar. Biz, kefenimizi giyerek bu yola çıktık. Bu mücadelede çok şehit olanlar oldu. Ne olur, sanki biz de şehit olsak. Bundan daha yüce makam var mı?

RUHU MUAZZEP OLUYOR 

- Şanlıurfa Said-i Nursi’yi teslim etmedi. Sahip çıktı. 54 yıl önce mart ayında hakka yürüdü. Şanlıurfa’da büyük cenaze merasimi düzenlendi. Ardından 27 Mayıs müdahalesi oldu. Hayatı boyunca onu sürgünlere mahkûm eden CHP zihniyeti, maalesef öldüğünde de rahat bırakmadı. Dirisine zulmedenler ölüsüne bile tahammül edemediler. Onun izinde olduğunu iddia eden Pensilvanya şimdi Said-i Nursi’ye zulmeden CHP ile el ele, kol kola dolaşıyor. Darbe tuzaklarını birlikte yapıyorlar. Ölüsünü bile çıkaran CHP ile Pensilvanya’daki zat birlikte. Said-i Nursi’nin ruhu muazzep oluyor.

- Onlar kumsallarında siyaset yapmaya devam etsin. Biz kumsalda da yaparız, burada da yaparız. BDP nerede yapıyorsun, geldiler Urfa’da yapmaya. Bunların derdi hizmet değil, ideolojik siyaset. Kapı kapı dolaşalım ki 30 Mart akşamı hep birlikte gülelim. BDP Diyarbakır’da ne yaptı ki Urfa’da yapacak. Siyasi Kürtçülüğe oy vermeyin, hizmet Kürtçülüğüne oy verin.

Emniyet Müdürü, yardımcı olsana şuraya

 

BAŞBAKAN Erdoğan, miting alanında fenalaşan bir vatandaşın kalabalığın arasından çıkarılamaması nedeniyle Emniyet Müdürü’ne kürsüden bağırdı. Erdoğan, “Polisler siz ne iş yapıyorsunuz? Açın şuraya, koridor yapın. Emniyet müdürü sen ne iş yapıyorsun, yardımcı olsana şuraya. Oradan seyrediyorsun ya. Allah Allah. Koridor yapalım hanım kardeşlerimizi alalım. Hanım kardeşlerimize yol verelim” diye seslendi. Erdoğan konuşmasının sonuna doğru da bir kez daha müdahale ederek, “Olmuyor, polis olmuyor. Kadınlara doğru erkekler geliyor. Erkekler şu kalabalığa doğru kayın. Burada hanımlar rahatsız oluyor” dedi.

 

AK fedailer
 
Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa'da dün yaptığı miting öncesi bir grup, ‘kefen’li destek yürüyüşü yaptı. Atatürk Bulvarı'nda yıkılan 11 Nisan Stadyumu önünde toplanan grup, burada kefeni temsilen beyaz örtü giydi. Gruptakiler, Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol'la "AK fedailer kefenlerini giymiş geliyorlar" yazılı pankart taşıdı. "Dik dur eğilme, Şanlıurfa seninle" sloganı atan grup, mitingin yapılacağı Topçu Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşe, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.