4-11 Mayıs haftası vizyon filmleri

4-11 Mayıs haftası vizyon filmleri

4 Mayıs haftasında hangi filmler vizyona girdi? İşte haftanın vizyon filmleri;

Bu hafta vizyona giren filmleri siz sinemaseverler için derledik.

Yerli ve yabancı toplam 13 film bu hafta vizyona girdi. 4 Mayıs haftasında vizyona giren filmler, dram, komedi, macera, gerilim, aksiyon ve animasyon türlerinden oluşuyor.

Bu hafta seyirci ile buluşmayı bekleyen 8’i yerli 13 film hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

İşte bu hafta vizyona giren filmler:

suc-takimi-siyaset-cafe.jpg

"Suç Takımı"

Yönetmenliğini Christian Gudegast'ın yaptığı, başrollerini Pablo Schreiber, Gerard Butler, O'Shea Jackson Jr. ve 50 Cent'in paylaştığı aksiyon türündeki film, Amerikan Merkez Bankası'nı soymaya kalkışan bir grup suçlunun hikayesini konu alıyor.

taksi5-siyaset-cafe.jpg

"Taksi 5"

Franck Gastambide'nin yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini, Malik Bentalha, Bernard Farcy, Salvatore Esposito ve Sabrina Ouazani paylaşıyor.

Serinin beşinci filmi olan "Taksi 5", Marsilya'ya atanan polis memuru Sylvain Marot'nun yeni geldiği şehirde son model Ferrarili bir İtalyan çetesini yakalama mücadelesini anlatıyor.

oyun-gecesi-filmi-siyaset-cafe.jpg

"Oyun Gecesi"

Yönetmenliğini Jonathan Goldstein ile John Francis’in paylaştığı filmin başrollerinde Rachel McAdams ve Jason Bateman yer alıyor.

Jesse Plemons, Kyle Chandler, Billy Magnussen, Kylie Bunbury, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Michael C. Hall ve Danny Huston gibi isimlerin de rol aldığı filmde, geleneğe dönüştürdükleri oyun geceleri gizemli olaylara sebep olan bir arkadaş grubunun hikayesi anlatılıyor.

dogruluk-cesaret-siyaset-cafe.jpg

"Doğruluk mu Cesaret mi?"

Yönetmenliğini Jeff Wadlow’un üstlendiği filmin başrollerinde ABD'li oyuncu ve şarkıcı Lucy Hale yer alıyor.

Filmde, arkadaşlar arasında zararsız bir eğlence olarak başlayan oyunun, yalan söyleyenlerin ya da cesaret teklifini reddedenlerin cezalandırılmaya başlandığı ölümcül bir oyuna dönüşmesi konu alınıyor.

inartci-bir-adam-siyasetcafe.jpg

"İnatçı Bir Adam"

Mohammad Rasoulof yazıp yönettiği, İran yapımı filmde, üniversitedeki işinden ayrılan bir adamın, karısı ve çocuğu ile şehirden uzak bir köyde balık yetiştiriciliği yaparak sakin bir hayat sürmeye çalışması anlatılıyor.

son-oyun-siyaset-cafe.jpg

"Son Oyun"

Sinan Tabanlı ve İlhan Akgül’ün yönettiği filmde, Avrupa'nın yeraltı dünyasında karanlık geçmişi olan bir adamın, işlediği suçların kefaretini kendine has bir şekilde ödemeye çalışması konu ediniyor.

Suç, dram ve aksiyon türündeki filmde, Recep Yazıcıoğlu, İlhan Akgül, Ali Sürmeli, Deniz Oral ve Mehmet Işık rol alıyor.

263839020jeh3783-siyaset-cafe.jpg

"Kaç Kaçabilirsen"

Önder Açıkbaş, Enis Arıkan, Seda Güven, Tuğçe Karabacak ile Cezmi Baskın'ın rol aldığı ve Hakan Eser'in yönetmenliğini üstlendiği filmde, bir kargo şirketinde kurye olarak çalışan iki kardeşin, gizemli bir kargoyu teslim etmek için yaşadıkları serüven anlatılıyor.

4n1k-siyasetcafe.jpg

"4N1K 2"

Genç yazar Büşra Yılmaz'ın aynı isimli eserinden uyarlanan "4N1K 2", ilk filmde olduğu gibi genç bir arkadaş grubunun hikayesini konu alıyor.

renklibalik-siyaasetcafe.jpg

"Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi"

Yönetmenliğini Burhan Gün'ün üstlendiği animasyon filminde, ailesi ve diğer deniz canlıları ile akvaryumda yaşayan Renkli isimli balığın, yeni dünyaları keşfetme serüvenini anlatıyor.

3452ged3h37383-siyasetcafe.jpg

"Şaşkınlar Çetesi"

Yönetmenliğini Kamil Aydın'ın üstlendiği film, bir grup arkadaşın başından geçen komik olaylar etrafında dönüyor.

Filmde, Oktay Gürsoy, Sedef Şahin, Umut Tanyolu, Ferhat Yılmaz, Ergun Taş, Ayşenur Yazıcı ve Murat Ercanlı gibi isimler yer alıyor.

av-sanati-siyasetafe.jpg

"Paçi: Av Sanatı"

Elçin Elgür'ün yönettiği filmde, Mustafa Memoğlu, Esra Memoğlu, İbrahim Sarı ve Ali Memişoğlu gibi isimler rol alıyor.

Film, dedesinden av sanatını öğrenmeye çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

findik-veresiye-siyaset-cafe.jpg

"Fındık Veresiye"

Fatema Khawari'nin yönettiği film, Ordu'nun bir köyünde yaşayan ve birbirine kavuşma uğraşında olan iki gencin hikayesini konu ediniyor.

457dfej3-siyasetcafe.jpg

"Cano"

Yönetmenliğini Mehmet Salih Demir'in yaptığı film, arkadaşının kaybolduğunu öğrendikten sonra onu arayışa geçen bir gencin hikayesini anlatıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.