'4 bakan 1 başçalan'

'4 bakan 1 başçalan'

Trabzon mitinginde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Rabia işaretiyle ilgili "O işaret Rabia işareti değil; 4 bakan 1 başçalan işaretidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon mitinginde konuştu. Başbakan Erdoğan'a sert eleştirilerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, vaadlerini de sıraladı. Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde huzur olacak. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolursa onların derdi benim derdi olacak" dedi.


Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar;

"Trabzon'dayız, düzgün insanların kentindeyiz Bana rahmetli babam şunu öğretti; derdi ki "Allah her türlü günahı affeder ama kul hakkıyla gelmeyeceksin' AKP'ye oy veren yurttaşlarımın vicdanlarına sesleniyorum; bu hırsızlara oy verilecek mi? Allah'ın izniyle milletin takdiriyle başbakan olacağım, tüyü bitmemiş yetimin hakkını mutlaka soracağım.

Önce bunlara 'montaj' dedi, sonra bir öğrendi ki sadece bunlar değilmiş. Adalet bakanına müdahale ediyor, ihalelere de müdahale ediyor. İhaleye fesat karıştırıyor. İhaleye fesat karıştırmak günah değil mi? Ayın otuzunda helalden yana oy kullanacağız o zaman.

'Çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz' demiş bunların bir bakanı. Bunlar hep milleti kandırdılar, din iman edebiyatı yaptılar. Hangi inançtan olursa olsun bir Allah'ın kulu çıkıp da 'Ey Kılıçdaroğlu ben ibadetimi özgürce yapamıyorum' diyorsa gelsin Kılıçdaroğlu'na, işimi gücümü bırakıp onun inancını özgürce yaşaması için çalışacağım.

Baş örtüsü sorunu vardı, biz çözdük. CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde huzur olacak. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolursa onların derdi benim derdi olacak.

Erdoğan'ın şöyle bir işareti var biliyorsunuz (Rabia işareti); hayır Rabia işareti değil, 4 bakan bir başçalan demek bu. 4 bakan bakanlık koltuğundayken devleti soydu"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.