40 müzisyenden internet yayınında İstiklal Marşı

40 müzisyenden internet yayınında İstiklal Marşı

Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası, bugün bir ilke imzasını atarak TBMM'nin 100'üncü yılı için evlerinden İstiklal Marşı'nı seslendirdi. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yayınlanan klip herkesin beğenisini kazandı

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Balkan Senfoni Orkestrası Şefi Prof. Dr. Ahmet Hamdi Zafer'in yönetiminde devlet konservatuvarı öğrenci ve akademisyenlerinden oluşan 40 müzisyen, evlerinden online bağlanarak enstrümanlarıyla İstiklal Marşı'nı seslendirdi. TBMM'nin 100'üncü yılı için hazırlanan klip üniversitenin sosyal medya hesabından paylaşılırken büyük ilgi gördü.

 

Prof. Dr. Ahmet Hamdi Zafer, anlamlı bir video hazırladıklarını belirterek, "23 Nisan Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Edirne ve Trakya Üniversitesi'nden sevgiler, selamlar" dedi.

 

1korona-153.jpg

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.