5 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısı artıyor

5 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısı artıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan durum tablosunda vaka sayısının düne artış gösterdiği görülürken,bugün 56 kişinin daha hayatını kaybettiği bildirildi

Sağlık Bakanlığı, 5 Eylül "Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu"nu paylaştı. Son 24 saatlik verilere göre koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 56 artarak 6 bin 620'ye yükseldi. 1673 yeni vakanın daha tespit edilmesiyle birlikte toplam hasta sayısı 278 bin 228'e ulaştı.

Tedavisi tamamlanan 984 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 250 bin 92 oldu. Son 24 saatte 99 bin 497 kişiye test yapıldı. Ağır hasta sayısı bin 91, hastalarda zatürre oranı ise yüzde 7,5 olarak kayıtlara geçti.

 

bes-eylul-vaka-sayisi.JPG

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son verilere ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta." ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum