5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti! Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu

5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti! Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK tarafından verilen 5 haftalık yayın durdurma cezasında beklenen karar çıktı. Peki, Kızılcık Şerbeti final mi yapacak, yeni bölüm yayınlanacak mı, Kızılcık Şerbeti 23. bölüm ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Kızılcık Şerbeti dizisi şu sıralar gündemi en çok meşgul eden konuların başında geliyor. Son günlerde oldukça karmaşık bir hale gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu. 

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Müjde Uzman gibi ismlerin rol aldığı Kızılcık Şerbeti'nde işler fena halde karışmıştı. Nursema karakterinin başına gelenlerden sonra RTÜK Kızılcık Şerbeti'ni mercek altına almıştı. 

RTÜK, izleyicinin tepkisini çeken kadına şiddet sahnesi nedeniyle  Show TV'ye 1,5 milyon TL kesilen para cezasının yanı sıra Kızılcık Şerbeti dizisine de 5 hafta boyunca yayın durdurma cezası vermişti. 

RTÜK tarafından verilen ceza sosyal medyayı ayağa kaldırırken, birçok ünlü isim de tepkisini dile getirmişti. 5 haftalık yayın durdurma cezası verilen Kızılcık Şerbeti dizisi için beklenen karar çıktı. 

Ankara Bölge İdare Mahkemesi RTÜK’ün aldırdığı kararı bozdu ve yürütmeyi durdurdu. Kullanıcılar Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunu araştırıyor.

İddialı dizi Kızılcık Şerbeti 23. bölüm 28 Nisan Cuma akşamı Show TV ekranlarında boy gösterecek. 

 

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 

Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeğin ortaya çıkması ile kısa sürede aklansa da Kıvılcım’a olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir.

Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır. Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir.
Umut, boşanmadan kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Nursema’yla iletişime geçmek için yaratıcı çözümler üretecek, bu ayrı dönemi biraz daha az sancılı atlatmak için çabalayacaktır.

Abdullah’ın, Alev’e teşekkür hediyesi olarak aldığı saat Sönmez ile Alev arasında yeni bir soruna neden olurken sorunu öğrenen Abdullah kısa bir sürede olayı çözümleyerek Alev’in rahat bir nefes almasını sağlayacaktır. Sahtekarların ağına düşen Nilay gittikçe dibe çekilmekte ve hayatının hatasını yapmak üzeredir.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.