5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup taşlayarak öldürdüler

5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup taşlayarak öldürdüler

Geçen Perşembe günü aniden ortadan kaybolan 5 yaşındaki bir kız çocuğu, ormanlık alanda cinsel istismara uğradıktan sonra taşlanarak öldürüldü.

Hindistan'da 5 yaşındaki bir kız çocuğu, yaşadığı köyün yakınlarındaki ormanlık alanda kimliği belirsiz kişiler tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra taşlanarak öldürüldü.

Odisha'da 5 yaşındaki kız çocuğu, geçen Perşembe günü yaşadığı Kharkhari köyünde aniden ortadan kayboldu. Polis ve halk, küçük kızı arama çalışmaları başlattı.

 

TAŞLARA ÖLDÜRÜLMÜŞ

 

Arama çalışmaları devam ederken, küçük kızın cansız bedeni Cuma günü ormanlık bir alanda bulundu. Kızlarını bulan acılı aile, kızlarının kimliği henüz belirlenmeyen saldırganlar tarafından cinsel istismara uğradığını ve ardından da taşlanarak öldürüldüğünü iddia etti.

Bölgede görevli polis memuru Suprasanna Mallick, ailenin yapılan ilk inceleme raporuna göre kızlarının ölümüyle ilgili dava açtığını ve soruşturmanın da devam ettiğini söyledi. Saldırganlar hala aranıyor.

 

AYNI BÖLGEDE DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

 

Geçen ay aynı bölgede başka bir kız çocuğu da cinsel istismara uğradıktan sonra hastanedeki altı günlük yaşam savaşını kaybetmişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.