5 yıl önce 'S..tir çeken Kaftancıoğlu, HDP'li vekilin tecavüz skandalını işte böyle geçiştirdi!

5 yıl önce 'S..tir çeken Kaftancıoğlu, HDP'li vekilin tecavüz skandalını işte böyle geçiştirdi!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, HDP'li Tuma Çelik'in tecavüz skandalını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isim vermeden geçiştirdi.

Bundan 5 yıl önce "Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" sözleri ile bir mesaj paylaşan Nihat Doğan toplumun hemen her kesiminde tepki ile karşılanmıştı.

 

nihat-dogan-002.jpg

 

O günlerde tacizi haklı gösteren bu mesaja tepki gösteren isimlerden biri de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ydu.

Kaftancıoğlu "Mini etek giyenmiş! S.ktirin gidin. Muhafazar kesimdeki taciz ve tecavüzün haddi hesabı yok. Tek fark susuyor, susturuyorsunuz!" mesajı ile sadece Nihat Doğan'a tepki göstermemiş aynı zamanda muhafazakar kesim hakkında da skandal ifadeler kullanmaktan geri durmamıştı.

 

TECAVÜZÜ GEÇİŞTİRDİ

 

O gün milyonlarca muhafazakar vatandaşı rencide etmekten herhangi bir sakınca görmeyen Kaftancıoğlu HDP'li Tuma Çelik'e atfedilen tecavüz iddiası içinse saatler sonra genel tavrını işaret eden bir mesaj paylaştı. 

"Kadına şiddet, taciz, tecavüz ve ilgili bilumum konularda tavrım her zaman olduğu gibi faile ve siyasi kimliğine bakmaksızın çok net olup failin hukuk karşısında yargılanıp hak ettiği cezayı alması konusunda hukuksal sürecin hızlıca yol alması da zarurettir" diyen Canan Kaftancıoğlu'nun HDP'den ve Tuma Çelik'ten hiç bahsetmemesi. Fail diye geçiştirmesi 5 yıl önceki mesajı ile karşılaştırıldığında asıl hassasiyetinin ne olduğu ortaya çıkıyor. 

Ancak Kaftancıoğlu'nun bu durumu kurtarma mesajı takipçilerinin gözünden kaçmadı.

 

İşte CHP İl Başkanı'nın ikiyüzlü tutumuna tepki gösteren vatandaşların mesajları:

 

nihat-dogan10.JPGnihat-dogan11.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.