6 yaşındaki evladını komalık etti VİCDANSIZ BABA

6 yaşındaki evladını komalık etti VİCDANSIZ BABA

Hatay’da skandal bir olay yaşandı. Vicdansız baba, 6 yaşındaki oğlunu komalık etti.

İskenderun’un Gültepe Mahallesi’nde yaşayan baba Mehmet Ali Y., iddialara göre; 6 yaşındaki oğlu M.Y.’yi derslerini yapmadığı gerekçesiyle komalık etti.

Baba Mehmet Ali, derslerini yapmadığı için elektrikli süpürgenin demir sopasıyla oğlu M.Y.’yi dövdü. Babasından gördüğü şiddetin ardından küçük çocuk bayıldı. Baba Mehmet Ali Y., bu sefer de bağırarak mahalle sakinlerinden ve annesinden yardım istedi.

Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından 6 yaşındaki çocuk İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan M.Y. yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre çocuğun kafatasında ve yüzünde ciddi yaralanmalar olduğu ve durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Polis bu yaşanan olayın ardından inceleme başlattı. Çocuğuna şiddet uyguladığı ileri sürülen baba Mehmet Ali Y.'yi tutuklandı.

Vicdansız babanın eski eşi Gülistan Ö. Olayı haber alır almaz hastane geldiğini, oğlunu ve kendisini her gün dövdüğü için boşandıklarını, çocukları ise kendisine vermediğini, öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

cocuk-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.