6'lı masa dağıldı! Ali Babacan partisinin seçimlere kendi adı ve logosuyla gireceğini açıkladı

6'lı masa dağıldı! Ali Babacan partisinin seçimlere kendi adı ve logosuyla gireceğini açıkladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır" açıklamasını yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi'nin 2023 yılı haziranında yapılması planlanan seçimlere kendi adı ve kendi logosuyla katılacağını açıkladı.

 

"SEÇİMLERE KENDİ ADIMIZLA KATILACAĞIZ"


Babacan açıklamasında "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun." dedi.

 

assasasas.jpg

 

GÜLTEKİN UYSAL'IN SÖZLERİNDEN RAHATSIZ OLMUŞTU

 

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran açıklama sonrasında akıllara, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Türk milletinin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili beklentisinin 3 ölçüsü var. Bunlardan biri, 20 yıllık AK Parti döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak" açıklaması geldi.

Uysal'ın bu paylaşımında AK Parti'den ayrılarak parti kuran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na gönderme yapması dikkat çekmişti. Özellikle Babacan'ın bu sözlerden büyük rahatsızlık duyduğu öne sürülmüştü.

 

İlgili haberler;

 

b-022.jpg

d-014.jpg

c-021.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.