6'lı masa üyesi Temel Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili flaş sözler

6'lı masa üyesi Temel Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili flaş sözler

6'lı masa üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili, 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir' dedi.

6’lı masa üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu, Karar TV’de “Gündem Özel” programında soruları yanıtladı. 

Karamollaoğlu, 'Bu konuda da müşterek bir adayın belirlenmesi kararlaştırıldı. Burada çok net bir tavrımız var. Seçim tarihi ilan edildiği zaman adayı belirleyeceğiz. Bu kararda herkes ittifak etti. Tek adayla çıkılması en isabetli tavırdır. Ortak adayla çıkarsak seçimlerde aday kim olursa olsun yüzde 90 kazanırız' diye konuştu.

 

'KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI GÜÇLÜ BİR İHTİMAL'


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olması ihtimaline ilişkin konuşan Saadet Partisi lideri, 'Kılıçdaroğlu’nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir. Kılıçdaroğlu da dahil altı partinin liderleri seçim tarihi ilan edildikten sonra adayımızı açıklayacağız. Şu an da böyle bir münakaşanın içine girme ihtiyacı duymuyorum' dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.