6'lı masada ipler gerildi! CHP'den Akşener'e Ağıralioğlu çağrısı: Kulağını çek

6'lı masada ipler gerildi! CHP'den Akşener'e Ağıralioğlu çağrısı: Kulağını çek

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişelerinin olduğunu söyleyen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, 6'lı masada krize neden oldu.

Altılı masada derin çatlaklara sebep olan CHP-İYİ Parti ilişkisinde bir gerginlik daha yaşandı. İYİ Partili Ağıralioğlu’nun, Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerine sert tepki gösteren CHP’li Altay, Akşener’e ‘kulağını çek’ çağrısı yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, katıldığı canlı yayında, İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

 

“KULAĞI ÇEKİLECEKSE EVİN REİSİ ÇEKER, BUNU BEKLİYORUZ”

 

Birkaç gündür Ağıralioğlu ile girdiği münakaşalara değinen Altay, "Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil." diyerek Akşener'e, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz." çağrısını yaptı.

 

Altay konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

 

"O çocuğun kulağını evin babası çeker. Böyle olmalı bunu bekliyoruz da. Sayın Genel Başkanımız (Kılıçdaroğlu) takılmaz ama ben bekliyorum. Bugün dinlediğim video hoş bir video değil. Evin reisi çeker çocuğun kulağını, başkası çekmez. Bana sorsanız, "Sizce Temel Karamollaoğlu'nun kazanma şansı var mı?" diye ben yok demem. Siyasi nezakete uymaz, masaya olan güveni sarsıyor. "

 

MASADA İPLER GERİLDİ

 

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olduklarını açıkça dile getirmiş, "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi mi duyuyorsunuz?" sorusuna, "Endişemiz var, evet." yanıtını vermişti.

CHP'li Engin Altay ve Engin Özkoç, söz konusu açıklamaya sert tepki göstermiş, Ağıralioğlu'nu kraldan çok kralcı olmakla suçlamışlardı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.