6'lı masada 'İP'ler kopmak üzere! İYİ Parti'den CHP'ye şok tepki

6'lı masada 'İP'ler kopmak üzere! İYİ Parti'den CHP'ye şok tepki

Geçtiğimiz gün 'Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz' açıklaması yapan İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu bu kez isim vermeden CHP'li Engin Özkoç ve Engin Altay'ı hedef aldı.

Seçim için geri sayım devam ederken siyaset gündemi iyice kızışıyor. CHP ve İYİ Parti arasında adaylık konusunda bir türlü uzlaşma sağlanamazken bu kez Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklaması gündem oldu. Ağıralioğlu yaptığı açıklamada isim vermeden Engin Özkoç ve Engin Altay'ı hedef aldı.

İYİ Partili tabanın Kemal Kılıçdaroğlu’nu istemiyor olması ortaklar arasındaki en büyük sorunların başında geliyor. Son olarak CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan 'Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz' kavgasına yeni bir söylem eklendi.

CHP'nin 'Kraldan çok kralcı' cevabının ardından İYİ Parti kanadından yeni açıklama gecikmedi.

 

KRALDAN ÇOK KRALCI

 

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun yaptığı "Kılıçdaroğlu'nun adaylığından endişeliyiz" çıkışının ardından CHP Genel Başkan Yardımcıları Engin Altay ve Engin Özkoç, Ağıralioğlu'na sert sözlerle yüklenerek "Kraldan çok kralcı" yanıtını vermişti.

 

İYİ PARTİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

 

Karşılıklı açıklamalar sonrası Yavuz Ağıralioğlu'ndan bir açıklama daha geldi.

İYİ Partili CHP'ye göndermede bulunarak muhalefetin 20 yıldır iktidarı yenemediğine dikkat çekti. CHP'ye salvolarını sürdüren Ağıralioğlu, "20 yıl sonra İstanbul ve Ankara kazanıldı. Meral Akşener'in projesidir. Hakkaniyet gözardı edildiği zaman bunu vurgulamak lazım." dedi.

 

SINIRLARI ZORLUYORLAR

 

İsim vermeden Altay ve Özkoç'u hedef alan Ağıralioğlu'na sınırları zorluyorlar göndermesi yaptı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.