6'lı masada yeni kriz! Meral Akşener, Davutoğlu ve Babacan'ı masada istemiyor

6'lı masada yeni kriz! Meral Akşener, Davutoğlu ve Babacan'ı masada istemiyor

Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Özlem Gürses, yaptığı açıklamada İYİ Partililerin Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nden rahatsız olduğunu ve masada istemediğini belirtti.

Altılı masada adaylık tartışmaları alevlenirken, gazeteci Özlem Gürses'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Özlem Gürses, İYİ Partililerin Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nden rahatsız olduğunu ve masada istemediğini belirtti.

İYİ Parti'nin bazı partilerin varlığından rahatsız olduğunu belirten Gürses, "Bu fotoğrafta gördüğünüz genel başkanlar bir arada olmaktan memnun mu değil mi sorunsalı. Bizim asıl olarak bu adaylık tartışması olarak gördüğümüz fotoğrafın arkasındaki temel sorun bu. O yüzden örneğin şöyle konuşmalar da oluyor tabii Ankara kulislerinde, 'bu fotoğraf çok erken verildi, bu partilerin bir bölümüne aslında ihtiyaç yoktu' mesela böyle düşünen İYİ Partililer var. Aslında Kemal Bey, Meral Hanım ve orada işte belki Gültekin Uysal ya da Temel Karamollaoğlu'yla kurulmuş bir ittifak yeterliydi. Babacan, Davutoğlu'nun burada olmasına gerek yoktu. Yani sıkıntı buradan kaynaklanıyor diye düşünen çok sayıda insan var Ankara'da" ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.