6'lı Masa'dan ölen Menzil şeyhi için 'Önder' mesajı!

6'lı Masa'dan ölen Menzil şeyhi için 'Önder' mesajı!

6'lı Masa'da toplamda %1 oyu bile olmayan bazı liderlerin Menzil Tarikatı şeyhine başsağlığı dilerken hitap şekilleri gündem oldu.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
 

Kamuoyunda Gavs-ı Sani Şeyh Abdulbaki Elhüseyni olarak bilinen Abdülbaki Erol'un naaşı, Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Menzil Köyü'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Menzil tarikatının lideri Abdulbaki Elhüseyni'nin cenazesi için sabah saatlerinde Adıyaman Kahta'ya bağlı Menzil Köyü'ne gelen insanlar ve araç trafiği dikkat çekti.

 

ERDOĞAN'DAN MESAJ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ölen Seyyid Abdulbaki Elhüseyni için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Menzil cemaatinin lideri Seyyid Abdulbaki Elhüseyni için sosyal medya hesabından paylaştığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Ömrünü ilim ve irfan yolunda İslam'a hizmete adamış, ülkemizin manevi rehberlerinden Seyyid Abdulbaki Elhüseyni Hocaefendi'ye Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve tüm talebelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin."

 

ADALET BAKANI'NDAN MESAJ: "MANEVİ REHBER"


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'da sosyal medya hesabından, tarikat lideri için "Ülkemizin manevi rehberi" diyerek başsağlığı mesajı paylaştı.

 

Bakan Tunç'un paylaşımı şöyle:

 

"Ömrünü ilim ve irfan yoluna vakfederek inançlı bir neslin yetişmesine adamış, ülkemizin manevi rehberlerinden Seyyid Abdulbaki Elhüseyni Hocaefendi’ye Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine ve tüm talebelerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."


MUHALEFET LİDERLERİ DE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ


Muhalefet partilerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, tarikat lideri Abdulbaki Erol için sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Temel Karamollaoğlu: "İlmi, manevi önderliği ve hizmetleriyle hayırlı insanlar yetiştirmeye emek veren Seyyid Abdulbaki Elhüseyni Hazretlerine Cenab-ı Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun."

Ali Babacan: "Ebediyete irtihal eden, ülkemizin tasavvuf önderlerinden Seyyid Abdulbaki Erol’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim."

Ahmet Davutoğlu: "Ülkemizin ve coğrafyamızın yeri doldurulması güç kanaat önderlerinden Nakşibendi Şeyhi Sayın Abdulbaki Erol'un vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayız Cenabı Allah'tan merhuma rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.