6'lı masanın küçük ortağı Gültekin Uysal'dan bomba çıkış! 'Adayımız belli'

6'lı masanın küçük ortağı Gültekin Uysal'dan bomba çıkış! 'Adayımız belli'

Altılı Masa'nın küçük ortağı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 'Bizim 13. Cumhurbaşkanı adayımız belli' dedi.

Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal, bugün Bilkent Otel’de açıklanan anayasa taslağından önce açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin özellikle ekonomiye olan etkilerini dile geçiren Uysal şunları söyledi:

 

“Halkın yüzde 65’i parlamenter sisteme dönmek istiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ekonomide batıl fikirler getirip, halkın sofrasındaki ekmeği çaldılar. Enflasyonu patlatıp, yoksulluğu 81 şehre, 922 ilçeye, binlerce köy ve mezraya yaydılar. Milyonlarca göçmen ile demografik yapımız tehlikeye girdi. Gençleri doğdukları topraklarda gelecek kuramayan bir ülkeden daha büyük felaket olamaz. 20 yılda ne hale geldiğimiz ortada, şimdi 5 yıl daha istiyorlar. 20 yıldır yönetimde kim vardı? Bu millete yüklü bir fatura çıkardılar, şimdi o faturayı da Türk milletine ödetiyorlar ve 5 yıl daha ödetmek istiyorlar.”

 

“13. CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ BELLİ”


Altılı Masa’nın adayı konusuna da değinen Uysal, “Bizim 13. Cumhurbaşkanı adayımız belli, adı ‘Adalet’… Ülkeye adaleti getirecek, sefaleti yoksulluğu, adam kayırmayı, kravatlı soygunu, fetret dönemini bitirecek. Adımız değil alnımız ak olacak. Zihinlerde yaratılan düşmanlığı, kutuplaşmayı sona erdirecek. Altılı masa bunları yapacak çünkü Türk milleti ve Cumhuriyet, dört nala felakete gidiyor” dedi.


Siyasetcafe.com

 

Kaynak:Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.