7 valiz uyuşturucu bulunmuştu! Koç Üniversitesi haberi doğruladı

7 valiz uyuşturucu bulunmuştu! Koç Üniversitesi haberi doğruladı

Şanlıurfa’da narkotik ekipleri piyasa değeri 3 milyon liranın üzerinde 7 valiz halinde uyuşturucu ele geçirdi. Otomobilin Koç Üniversitesi’ne ait olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu’nda Koç Üniversitesi’ne ait olduğu belirtilen aracı durdurdu. Şüpheli araçta yedi valiz içinde 98 paket halinde 53 kilo skunk ile 29 paket halinde 21 kilo 350 gram toz esrar ele geçirildi.

Uyuşturucuya el koyan polis, sürücü ile şüpheli araca öncülük yapan aracın sürücüsünü gözaltına aldı.

 

'İŞİNE SON VERİLDİ'


Olay üzerine Koç Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, son günlerde üniversitenin adının geçtiği bazı haberlere ilişkin basın ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğduğu belirtildi.

Açıklamada, “Üniversitemizde şoför olarak çalışmakta olan söz konusu kişinin üniversitenin aracını izinsiz olarak tek başına şehir dışına çıkartmasına ve suça karışmasına istinaden Koç Üniversitesindeki işine derhal son verilmiştir. Adli süreç halen devam etmekte olup üniversitemiz de kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Koç Üniversitesi olarak emniyet güçlerimiz ve adli makamlarla daimi işbirliği içinde olduğumuzu ve süreci yakından takip ettiğimizi duyururuz.” ifadeleri kullanıldı.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.