72 yaşındaki kadın 13 başıboş köpeğin saldırısına uğradı

72 yaşındaki kadın 13 başıboş köpeğin saldırısına uğradı

Ankara'da 72 yaşındaki Aysel Aylem, 13 başıboş köpeğin saldırısına uğradı.

Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı İkipınar köyünde meydana gelen olayda 72 yaşındaki Aysel Saylem ve eşi Ali Saylem köylerindeki hobi evinde su şebekesi olmadığı için bahçelerindeki ağaçları sulamak için köydeki çeşmeye gitti.

Pet şişelere su doldurduğu sırada boş araziden gelen 13 başıboş köpeğin saldırısına uğrayan Aysel Saylem'in imdadına eşi Ali Saylem ve olayı gören diğer vatandaşlar yetişti.

Başıboş köpeklerden kurtarılan kadın, Pursaklar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çeşmeden su almaya çalıştığı sırada büyük bir köpeğin kendisine hırlamaya başladığını belirten Aysel Saylem, "Heyecandan arkasından gelen köpekleri görmedim. Köpeklerin hepsi birden üzerime hücum edip beni yıktılar. Eşim, ’12-13 köpek vardı’ dedi. Beni kurtardılar ama vücudumda baya hasar oluştu. Kıyafetimi yırtmışlar. Hastaneye gittik. Orada kuduz aşısı ve pansuman yaptılar bana. Bu köpeklerden çok şikayetçiyiz" dedi.

 

'YALNIZ OLSAYDIK EŞİMİ DE PARÇALARLARDI'

 

"Eğer yalnız olsaydık beni de eşimi de parçalarlardı" diyen Saylem, "Her iki bacağımdan da ısırdılar ve sağ bacağımda çok yara var. Diz kapağımın altı da dünden beri çok kanıyor. Yürüyemiyorum. Sağ bacağımı çekemiyorum. Yürürken zorluk çekiyorum. Bacağımın üstünü koparmışlar, orada kalıcı iz kalabilirmiş. Burada çok köpek var. Eşim korkusundan gelemiyor bazen buraya" diye konuştu.

 

'KULAKLARINDA KÜPE OLUNCA ZARARSIZ ANLAMINA GELMİYOR'


Ali Saylem ise "O köpek hırlamaya başlayınca ağacın dibindeki köpeklerle birlikte 12-13 köpek birden eşimin üzerine hücum ettiler. Ben kendimi arabadan zor attım. Oradaki insanlar da geldi. Onların yardımıyla eşimi kurtardık. Yoksa paramparça yapacaklardı. Bu sıkıtımızın giderilmesi için de buralara su verilmesini rica ediyoruz. Burada köpekleri etle besliyorlar. Eğer besleyeceklerse bir köpek bakım evi kurup orada beslesinler. Yolun kenarlarında baya köpek var. Kulaklarında küpe olunca zararsız oldukları anlamına gelmiyor. Bu konuya biraz dikkat edilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.