7,5 milyon dolar dolandırılan Arda Turan sessizliğini bozdu

7,5 milyon dolar dolandırılan Arda Turan sessizliğini bozdu

7,5 milyon dolar dolandırılan Arda Turan sessizliğini bozdu. Turan, paraları nerede teslim ettiği sorusuna da yanıt verdi.

Yüksek kar vaadiyle fon dolandırıcılığında en çok para kaptıran isim olan Arda Turan sessizliğini bozdu. Hakkındaki kara para iddialarını kesin bir dille yalanlayan Turan, paraları nerede teslim ettiği sorusuna da yanıt verdi.

İşin içinde güvenilir insanlar olduğu için girdiğini belirten Turan, "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil" şeklinde konuştu.

Oda TV'de yer alan habere göre; "Ben sadece DenizBank ve Şube Müdürü Seçil Erzan'a güvendim" diyen Turan, "Parayı da bizzat bankada şube müdürüne teslim ettim. Bana DenizBank'ın güvencesi olduğunu söyledi. Ben fon, eurobond gibi şeylerden anlamam. İşin içinde güvenilir isimlerin olduğunu söyledi. Ben de güvendim" dedi.

Parayı banka içinde elden teslim ettiğini belirten Turan, "Kameraları da kapatmış kadın. O nedenle bankanın içinde para verdiğim görüntüler yok" ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.