85 yaşında telli duvaklı gelin oldu!

85 yaşında telli duvaklı gelin oldu!

Antalya'da, maddi imkansızlıklar nedeniyle düğününde gelinlik giyemeyen 85 yaşındaki Döndü Metin'in özlemi 70 yıl sonra gerçekleşti. Meti beyaz gelinlik giyip telli duvaklı düğün yaparak hayallerine kavuştu.

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan Döndü Metin, 15 yaşındayken İbrahim Metin ile evlendi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle düğününde gelinlik giyemeyen Metin'in bu evliliğinden 10 çocuğu ve 28 torunu oldu. 

30 yıl önce eşini kaybeden Metin, torunu Tülay Sezmiş'e tek arzusunun ölmeden önce bir kez gelinlik giymek olduğunu söyledi.
gelin-1.JPG

Bunun üzerine anneannesine sürpriz yapmak isteyen Sezmiş, bir restoranı kiralayıp yakın ailesini orada bir araya getirdi.

Anneannesini aile fertlerinden bir süre gizleyen Sezmiş konuşma yaptığı sırada, beyaz gelinlik giyen Döndü Metin, en büyük torunuyla restorana girdi. Düğün tadında geçen gecede Döndü Metin, hem oynadı hem de türkü söyledi.

gelin-2.JPG

10 DAKİKA OLACAKTI 2 SAAT SÜRDÜ

Gecede aile bireylerine teşekkür eden Döndü Metin, hayalinin gerçek olduğunu belirterek herkesi tek tek öptü.

Sürprizi hazırlayan Sezmiş ise 10 dakikalık bir etkinlik hazırladığını, ancak anneannesinin 2 saat boyunca gelinliği çıkarmadığını söyledi.

Tülay Sezmiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, anneannesinin hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

gelin-3.JPG

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.