87 yaşında güpegündüz cinayete kurban gitti

87 yaşında güpegündüz cinayete kurban gitti

İngiltere’de yaşanan korkunç cinayet, tüm ülkeyi dehşete düşürdü. Yaşadığı yerde çok sevilen 87 yaşındaki bir kişi, cinayete kurban gitti.

Londra’da yaşayan ve yaşadığı bölgede çok sevilen 87 yaşındaki Thomas O'Halloran cinayete kurban gitti.  Bölgede yaşayan eski milletvekili Stephen Pound, onu anlatırken zorlandı. Eski vekil GB News'e şunları söyledi: “Tom gerçek bir yerel karakterdi. Greenford istasyonunun dışında akordeon, bazen de armonika çalardı. Tatlı, sevimli bir adamdı. Çok sevildi, gerçekten çok sevildi ama hepsinden öte, bizi birbirimize yaklaştıran karakterlerden biriydi.”

Fine Gael’in senatörü olan Martin Conway, O'Halloran'ın İrlanda'yı düzenli olarak ziyaret ettiğini ve ölümünün Ennistymon ve kuzey Clare'deki topluluğunu 'derin bir şok ve üzüntü' içinde bıraktığını söyledi.

 

UKRAYNA İÇİN YARDIM TOPLUYORDU!

Conway, 87 yaşındaki tutkulu müzisyenin Greenford'da çok popüler olduğunu ve sık sık hayır işleriyle uğraştığını söyledi.  Sosyal medyadaki görüntüler, O'Halloran'ın cinayetten aylar önce Ukrayna için para toplamak için sokak çaldığını gösteriyor.

 

SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORLARI KIRDI

Polis, Thomas O'Halloran'ın ölümcül şekilde bıçaklanmasıyla ilgili olarak Southall'daki adresinde 44 yaşındaki bir şüpheliyi tutukladı. 44 yaşındaki bir adam, 87 yaşındaki Thomas O'Halloran'ı Londra'nın batısında mobil scooter'ında otururken bıçaklayıp öldürmek şüphesiyle tutuklandı. Metropolitan polisi, şüphelinin bugün erken saatlerde Londra'nın batısındaki Southall'daki bir adreste tutuklandığını söyledi. Soruşturmayı yürüten polis dedektifi Jim Eastwood şunları söyledi: “Dün bir güvenlik kamerası görüntüsünün yayınlanması sonucunda bir tutuklama yapıldı ve bu soruşturma hızla ilerliyor.”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.