A101 ve BİM 1- 3 Aralık aktüel ürünler kataloğu! İşte tam liste

A101 ve BİM 1- 3 Aralık aktüel ürünler kataloğu! İşte tam liste

A101 ve BİM marketlerinin 1- 3 Aralık aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı.

A101 ve BİM aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı. Marketlerin indirimlerini takip edenler, bu hafta hangi ürünlerde indirimler olduğunu kataloglardan öğrenecek.

1 Aralık'tan itibaren geçerli BİM ve 3 Aralık'tan itibaren de geçerli olacak A101 aktüel ürünler kataloğunu inceleyebilirsiniz.

 

İŞTE BİM AKTÜEL ÜRÜNLERİ

 

Haftanın ilk BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. 2 sayfalık aktüel ürünler kataloğunun ilk sayfası dondurulmuş ürünlere ayrılırken ikinci sayfada ise atıştırmalık tatlı ürünler ağırlıkta yer alıyor.

Aktüel kataloğun ilk sayfasında ön planda yer alan ürünler mezgit ve somon oldu. 400 gram somonun paketi 19,45 liradan, 400 gram mezgitin paketi 17,90 liradan satışa sunulacak. Bunun yanı sıra sardalya, karides, balık kroket, fish finger, falafel, çıtır patates toplar, dana misket köfte, steak burger ve börek çeşitleri de satışta olacak.

 

bim-016.jpg

 

1 Aralık’taki aktüel kataloğun ikinci sayfasında ise kakao kremalı mozaik bisküvi, yer fıstığı parçacıklı gofret, mini bisküvi, süt burger, fındık kremalı gofret, frambuazlı turta, çikolata çeşitleri, muzlu mini kek, kakaolu bisküvi, baharatlı peynirli çubuk kraker, üzümlü kepekli bisküvi, çikolata kaplamalı marsmallowlu bisküvi, tam buğday unlu fındıklı kurabiye ve fındık ezmeli kremalı bisküvi yer alıyor.

 

bim2.jpg

 

İŞTE A101 AKTÜEL ÜRÜNLERİ

 

a-018.jpg

b-012.jpg

c-009.jpg

d-006.jpg

e-007.jpg

f-005.jpg

g-006.jpg

h-011.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.