ABD'de şok iddia Trump kalp krizi geçirdi

ABD'de şok iddia Trump kalp krizi geçirdi

Donald Trump'ın geçen hafta sonu hastaneye yapılan planlanmamış seyahatine ilişkin kalp krizi geçirdiğine dair iddialar ortaya atıldı. Trump'ın hastane ziyaretinden sonra iki gün boyunca kamuoyundan uzak durması spekülasyonları iyice yoğunlaştırdı.

Donald Trump'ın geçen hafta sonu hastane ziyaretine ilişkin yapılan 'kalp krizi' geçirdiğine dair iddiaları reddetti.

 

Kabine toplantısından öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, “Rutin bir kontrolüm vardı. Oradan çok hızlı bir şekilde çıktım ve eve döndüm." dedi.

The Guardian'ın haberine göre, Beyaz Saray, Trump'ın doktoru Sean Conley'in “geçici kontrolün” hem “rutin” olduğunu hem de “zamanının net olmaması” nedeniyle gizli tutulduğunu söylediği bir bildiri yayınladı.

Basında çıkan iddilara rağmen, Conley, Trump'ın göğüs ağrısı olmadığını belirterek, "Spesifik olarak, herhangi bir özel kardiyak veya nörolojik değerlendirmeden geçmedi.” dedi.

 

Donald Trump abur cubur yemekten hoşlanıyor ve sevdiği golf sahasının ötesinde çok az egzersiz yapıyor, ancak Dr Conley'in raporuna göre, bu yıl Şubat ayından bu yana kolestrolünün en düşük değerde çıktığı belirtiliyor.

 

Ayrıca raporda, Cumhurbaşkanının obez olduğunu ve Trump'ın kalbiyle ilgili endişelerin daha önce dile getirildiği yer alıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.