ABD'nin kaos planı ortaya çıktı! Erdoğan devrilecek

ABD'nin kaos planı ortaya çıktı! Erdoğan devrilecek

ABD'nin Türkiye hakkında hazırladığı rapor ortaya çıktı. Raporda ABD'nin Türkiye'ye yönelik şiddet emelleri olduğu ifade edildi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD'nin politika dergisi Foreign Affairs'ın Türkiye hakkında hazırladığı raporu değerlendirdi.

Perinçek, raporda ABD'nin Türkiye'ye yönelik şiddet emellerinin ortaya çıkarıldığını ifade etti.

Türkiye'nin önünde sandıktan çıkacak iktidardan çok, ABD saldırılarını göğüsleyerek bir milli hükümet kurulabileceğini söyleyen Perinçek, Biden tayfasının, terör hükümlüsü Demirtaş'ı ve hakkında yargı hükmü olan FETÖ'cüleri dışarı çıkaracağını hatırlattı. Perinçek, bu planın başarı şansının olmadığını da belirtti

Perinçek, raporda Millet İttifakı'nın Türk Ordusu içinde taraftarları olduğunun iddia edildiği bölüme ilişkin, 15-16 Temmuz'da ABD'nin silahlı gücünün ezildiğini ve hapislere atıldığını söyledi. Perinçek, 'Kaos Planı'nın başarı şansı olmadığını söyledi. "ABD ordusu Türkiye'de silahsızlandırılmıştır" dedi.

 

"ABD KILIÇDAROĞLU'NUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ"

 

Perinçek, ABD'nin Kılıçdaroğlu'nun üstünü çizdiğini de söyledi.

Cumhurbaşkanlığı için Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in isimlerinin öne çıkarıldığını hatırlattı. Cumhuriyet Halk Partisi içinde de bir kumpas olduğunu vurguladı.

 

İşte Perinçek'in açıklamalarının tamamı;

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.