Abdullah Ağar şehit Yüzbaşı’yı anlattı: “Silopi'nin kilidini o açtı”

Abdullah Ağar şehit Yüzbaşı’yı anlattı: “Silopi'nin kilidini o açtı”

Suriye’nin Azez İlçesi’nde, terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan saldırı sonucu şehit olan askerimiz Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir hakkında, terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar’dan çok önemli bilgiler geldi.

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Suriye’nin Azez İlçesi’nde terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan saldırıda şehit olan Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir’in, Silopi’de üstlendiği rolü anlattı.

Suriye’nin Azez İlçesi’nde PKK/YPG’li teröristler tarafından saldırı yapılmış ve bu saldırıda Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir şehit olmuş, bir binbaşı da yaralanmıştı.

Kendisi de eski bir asker olan terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, şehit askerimizle ilgili sosyal medya hesabından çok önemli bilgiler paylaştı.

Şehidimizin denizci olduğunu hatırlatan Abdullah Ağar, Özdemir’in deniz yerine dağları, hendekleri tercih ettiğini söyledi. 

Öte yandan, şehidimizin hendek çatışmaları esnasında Silopi’nin kilidini açan isim olduğunu belirten Ağar’ın paylaşımı şu şekilde:

celalettin-ozdemir.jpg

 

siyasetcafe.com

Azez şehidimiz Yüzbaşı Celalettin Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

54198.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.