Abdullah Avcı'dan şok Arda Turan açıklaması

Abdullah Avcı'dan şok Arda Turan açıklaması

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Antalya’da organize edilen 24. UEFA Pro Lisans Gelişim Semineri'nde oldukça önemli açıklamalarda bulundu ve Arda Turan transferi konusunda şok eden bir açıklama yaptı. İşte ayrıntıları;

Başakşehir’in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, seminerde Arda Turan transferine ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen seminer 3 gün boyunca antrenörleri, futbolcuları ve futbol endüstrisinin temsilcilerini ağırladı.

Arda’nın menajerinden Başakşehir açıklaması!

Abdullah Avcı, ‘Futbolda veri analizinin karara etkisi’ konulu sunumunda, Avrupa kupalarındaki karşılaşmalarından örnekler vererek antrenörlere doğru ve yanlışlar hakkında bilgi verdi.

ARDA TRANSFERİ KOLAY DEĞİL

Abdullah Avcı, Arda Turan transferiyle ilgili “Kolay transfer gibi durmuyor” dedi.

Başakşehir'den flaş Arda Turan açıklaması: Anlaştık

Arda’nın kariyer planları süresince hep görüştüklerini söyleyen Avcı, “Arda için problem olacağını düşünmüyorum ancak Barcelona ayağı kolay bir ayak değil” yorumunda bulundu.

AVUSTURYA FUTBOL ANTRENÖRLERİ BİRLİĞİ’NDEN ÖNEMLİ MİSAFİR

Futbolu Geliştirme ve Oyunda Pozisyon konulu oturumda ise Avusturya Futbol Antrenörleri Birliği Spor Direktörü Willibald Ruttensteiner futbolun felsefesinden ve önemli taktik trendlerinden bahsetti.

YARALANMALARIN NASIL ÖNLENEBİLECEĞİ TARTIŞILDI

“Sakatlık Öncesi Önlemler ve Sonrası Fizik Tedavi” konulu panelde ise Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülin Düger, Prof. Dr. Volga Bayrakcı Tunay ve Prof. Dr. Zafer Erden, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Yard. Doç. Dr. Serkan Usgu ile Technogym Bilimsel Araştırma ve İletişim Müdürü Prof. Dr. Silvano Zanuso konuştu.

1515578323_abdullah_avci_3.jpg1515578346_ismail_dilber_abdullah_avci.jpg1515578348_abdullah_avci_4.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.