Abdullah Gül aday olacak! Canlı yayında açıkladı

Abdullah Gül aday olacak! Canlı yayında açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül seçimlerde adaylığını açıklayacak. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Gazeteci – Yazar Gürkan Hacır, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aday olacağını söyledi.

Gazeteci Hacır, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü Maslak'taki ofisinde ziyaret ettiğini, sorduğu sorulara yanıt aldığını ifade etti. Hacır, Gül'ün erken seçim beklemediğini de kaydetti.

Gazeteci Gürkan Hacır, geçtiğimiz günlerde Abdullah Gül'ü Maslak'taki ofisinde ziyaret ettiğini, Gül'ün erken seçim beklemediğini ve seçimlerin zamanında yapılacağını söylediğini aktardı. Hacır, ayrıca Gül'ün kendisine, CHP ile 2019 seçimlerinde adaylık konusunda hiçbir görüşmesinin olmadığını yine aynı şekilde Saadet Partisi ile de görüşmediğini belirttiğini açıkladı.

Gürkan Hacır programda, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyareti sırasında bazı sorular yönelttiğini Gül'ün de cevapladığını kaydetti. Hacır, eski Cumhurbaşkanı'nın erken seçim beklemediğini, seçimlerin 2019 yılında yapılacağını düşündüğünü söyledi.

Hacır ayrıca Gül'ün kendisine, CHP ile 2019 seçimlerinde adaylık konusunda hiçbir görüşmesinin olmadığını yine aynı şekilde Saadet Partisi ile de görüşmediğini söylediğini açıkladı.

Gül'ün Maslak'taki ofisinde gerçekleşen görüşme için bir de gözlem-yorum yapan Hacır, "Abdullah Gül toplumsal bir mutabakat üzerinden aday olabilir" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.