Abdullah Gül: Kemal Bey'in kazanma şansı yok, bana niye oy vermesinler

Abdullah Gül: Kemal Bey'in kazanma şansı yok, bana niye oy vermesinler

Gazeteci Şaban Sevinç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisini ziyaret eden milletvekillerine Cumhurbaşkanlığı'na aday olma hevesini açık ettiğini iddia etti.

Uzun süredir sessizliğini koruyan Abdullah Gül, dün yayımladığı videoda "Yarın 30 Ağustos, çok şükür hasta falan değilim" demiş, milli bayramlarda hep hasta olduğu iddiasının bir iftiradan ibaren olduğunu söylemişti.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100'de yayımlanan Taksim Meydanı programında yaptığı açıklamada CHP'li bir milletvekilinin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le yaptığı görüşmede konuşulanları aktardı.

"Sayın Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı olma hevesini kendisini görmeye gidenlere ifade ediyor" diyen Sevinç, Gül'ün ne Mansur Yavaş'ın ne de Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına iyi bakmadığını vurguladı.

 

Sevinç'in aktardığına göre CHP'li milletvekili ile Abdullah Gül arasında geçen diyalog şu şekilde:

 

CHP'li milletvekili: Efendim sizin adaylığınız da konuşuluyor... Ama bizim partililer size oy vermez, size çok tepkililer.

Abdullah Gül: Niye vermesinler, Tayyip'e mi verecekler?

CHP'li milletvekili: Tayyip'e oy vermezler ama oy kullanmaya gitmezler.

Abdullah Gül: O zaman Tayyip'in devam etmesini istiyorlar.

 

'BEYEFENDİ KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU DA MANSUR YAVAŞ'I DA BEĞENMİYOR!'


Şaban Sevinç, aradan geçen bu diyalogun ardından "Kemal Bey'in Türkiye'de kazanma şansı yok" dediğini ve "Bu ismi konuşulanların hiçbiri olmaz. Bu makam çocuk oyuncağı değil. Beypazarı Belediye Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı için referans olmaz. CHP iktidar olsa Türkiye'yi bu kadro ile mi yönetecek?" diye sorduğunu aktardı.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.