Abdullah Gül'ün yerli otomobil ile ilgili tavrı dikkatlerden kaçmadı

Abdullah Gül'ün yerli otomobil ile ilgili tavrı dikkatlerden kaçmadı

Yerli otomobilin tanıtımından sonra her kesimden tebrik ve beğeni mesajları gelmesine rağmen, Abdullah Gül'ün tepkisiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

Tüm Türkiye dün tarihi bir güne şahitlik etti. Merakla beklenen yerli otomobil dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı görkemli bir törenle Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde tanıtıldı. Tanıtımda biri SUV diğer sedan olmak üzere iki otomobil gösterildi. Yerli otomobille ilgili muhalefet kanadından da çeşitli açıklamalar geldi.

Tanıtımda biri SUV diğer sedan olmak üzere iki otomobil gösterildi. Yerli otomobille ilgili muhalefet kanadından da çeşitli açıklamalar geldi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yerli otomobil ile ilgili tweet atarken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sessizliğini korudu.

Türkiye'nin 60 yıllık hayali yerli otomobil ile ilgili Abdullah Gül cephesinden herhangi bir açıklama gelmemiş olması dikkatler kaçmadı.

 

İşte Abdullah Gül'e ait sosyal paylaşım platformu ile kişisel web sayfası: Gül'ün yerli otomobil ile ilgili bir paylaşımda bulunmadığı görülüyor.

gul-1-002.JPG


gul-2-003.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.