Abdüllatif Şener, CHP'den istifa etti! 'İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim'

Abdüllatif Şener, CHP'den istifa etti! 'İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim'

Eski Başkan yardımcısı Abdüllatif Şener canlı yayında CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz sayın Şener?" sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye cevap verdi.

Şener, açıklamasının devamında "Eleştirilerimin bir partiden ya da adaydan olmakla ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.


KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEMİŞ

 

Şener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini; ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi. Yayın sırasında Şener,  "Kendi partinize oy vermemişsiniz. 14 Mayıs seçimlerinde aday olsaydınız CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na oy verecek miydiniz vermeyecek miydiniz?" diyen gazeteci Fikret Bila'nın sorusuna "Bu söyledikleriniz hiçbir şeyi neticeye ulaştırmaz" yanıtını verdi. 

 

"KEMAL BEY VERDİĞİ SÖZLERİN HİÇ BİRİNİ GERÇEKLEŞTİREMEZ"

 

CHP'nin eski Konya milletvekili Abdüllatif Şener, aday gösterilmediği ve milletvekili unvanını kaybettiği 14 Mayıs seçimlerinin ardından açıklamalarıyla tepki çekmişti.

Cumhur İttifakı'nın Meclis çoğunluğunu elde ettiği ilk tur seçimlerden sonra Şener, “Cumhurbaşkanı bir partide, Meclis çoğunluğu bir partide olursa bu sefer ortaya ne çıkıyor? Denge denetim mekanizması kurulmuş oluyor. Fakat bu sefer de yönetimde ve ülkede istikrar kalmıyor. Dolayısıyla Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'ndayken açıkça şunu söyleyeyim, Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde bir kere verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez” ifadelerini kullanmıştı.

 

TANJU ÖZCAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

 

Tanju Özcan, Abdüllatif Şener’in olduğu yayına bağlandı. Özcan, "Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yaptığı için. Size verilecek çok fazla cevabım yok değmezsiniz." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.