Abdüllatif Şener muhtemel rakibine çok kızgın: Onu partiye ben aldım

Abdüllatif Şener muhtemel rakibine çok kızgın: Onu partiye ben aldım

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Meclis Başkanı Binali Yıldırım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermeyi düşündüğü isimler arasında yer alan Abdüllatif Şener, Konya’nın yerel bir televizyon kanalında merak edilenlere yanıt verdi ve adaylık iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ak Parti’nin kurucuları arasında yer alan Şener, bilindiği üzere 24 Haziran seçimlerinde CHP’den Konya milletvekili adayı olmuş ve meclise girmeye hak kazanmıştı.

Mahkemeden şok karar: Türk Kızılay’ına kayyum atandı

Katıldığı televizyon programında yöneltilen, ‘İstanbul’da Meclis Başkanı Binali Yıldırım sizin için zor bir rakip midir yoksa kolay bir rakip midir” sorusuna Milletvekili Abdüllatif Şener, zor diye bir şeyin olmadığını, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) kurulmasından bir yıl öncesi sekiz kişilik bir üst kurul oluşturulduğunu, üst kurulda bulunan üyelerden birinin de kendisi olduğunu, burada parti programını hazırladığını, sekiz kişilik bu üst kurulun kurucular kurulunu da belirlediğini, mevcut Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ı kurucular kurulu üyeliğine kendisinin aldığını ifade etti.

Erdoğan'dan flaş açıklama: Fırat'ın doğusuna operasyon başlıyor

‘Binali Yıldırım’ı AK Parti’ye kazandıran benim’ diyen Konya Milletvekili Şener, 2002 senesinde adayları belirleyenler arasında olduğunu, Binali Yıldırım’ı da vekil listesine aldığını, Yıldırım’ın bakanlığı da siyaseti de kendisinden öğrendiğini ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.