Acı olayda yeni sevindirci gelişme, Sancaklı'nın eşi yaşıyor ve yoğun bakımda

Acı olayda yeni sevindirci gelişme, Sancaklı'nın eşi yaşıyor ve yoğun bakımda

Tabanca ile intihara kalkışan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı yaşıyor ve yoğun bakımda.

 

MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı tabanca ile hayatına son vermek istemişti. Hülya Sancaklı'nın intihar girişiminden sonra bize gelen bilgilere göre vefat haberini üzüntü ile yayınlamıştık. Ancak; müjdeli bir haber geldi ve Hülya hanımefendinin ameliyata alındığı ve başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı haberi geldi. Kurşun şakağından girmiş fakat şükür ki beynini sıyırmış.

 

İki çocuk sahibi Sancaklı çiftine, ailesine, sevenlerine ve tüm MHP camiasına geçmiş olsun diyoruz. Yüce Allah'ın tez zamanda şifa verip, Hülya Hanımefendiyi sağlığına ve ailesine kavuşturmasını siyasetcafe ailesi olarak diliyoruz.

 

HASTANEDEN AÇIKLAMA


Hülya Sancaklı'nın tedavi gördüğü özel hastaneden ise yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada; "Sayın Hülya Sancaklı,  14 Ocak 2017 tarihi, saat 20.40'ta hastanemiz acil servisine ambulans ile getirilmiştir. Ateşli silah yaralanması nedeniyle hastanemize getirilen Sayın Hülya Sancaklı'nın, solunum aresti mevcuttu. İlk müdahalesi yapılarak solunum cihazına bağlanan Sn. Sancaklı, tomografisinin çekilmesinin hemen ardından acil ameliyata alındı. Ameliyat; hastanemiz Nöroşiruriji Kliniği Başkanı, Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir ve ekibi tarafından sürdürüldü. Ekibimiz tarafından tıbbi tüm olanaklar kullanıldı. Hastamız ameliyat sonrası cerrahi yoğun bakım servisine alındı. Sayın Sancaklı'nın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. 


DOKTORU DA AÇIKLAMA YAPTI


Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Hastamız Hülya Sancaklı saat 20.30 hastanemizin acil servisine ateşlli silah yaralanması şeklinde getirildi. İlk yaptığımız değerlendirmede solunum aresti vardı. Beyinde sağ tarafttan kurşun giriş yeri vardı. hasta hemen ameliyata alındı. Ameliyatta gerekli kanamalar durduruldu.  Beyni koruyucu önlemler alındı. Hasta geldiğinde vital işaretleri düşüktü. Ameliyat bitti, yoğun bakıma alındı. Vital işaretleri biraz normale geldi. Bundan sonra yoğun bakımda tıbbi tedavisi beyindeki basıncı düşürmek için devam edecek. hastamız yoğun bakımda tedavisi devam ediyor"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.