Açılmadan kapandı: Yeni Bir Parti veda etti

Açılmadan kapandı: Yeni Bir Parti veda etti

Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu tarafından kurulduğu iddia edilen Yeni Bir Parti'nin web sitesi kapatıldı. Parti yetkilileri sosyal medyadan mesajla veda etti.

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi isimler tarafından kurulduğu iddia edilen 'Yeni Bir Parti' isimli Twitter hesabından kafa karıştıran bir mesaj yayınlandı. Yapılan açıklamayla partinin web sitesinin 'şartlar gereği' bir süreliğine yayından kaldırıldığı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

BİR SÜRELİĞİNE KAPALIYIZ

"Saygıdeğer Vatandaşlarımız, Şartlar gereği web sitemizi bir süreliğine yayından kaldırıyoruz. Bize gönderilen mesajlar emanetinizdir, güveninizi boşa çıkarmayacağız. Zamanı geldiğinde kadromuz ile karşınızda olacağımıza inanıyor ve saygılarımızla şimdilik sizlere veda ediyoruz."

ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI OLACAKLARINI BİLDİRMİŞLERDİ

Gül ve Davutoğlu önderliğinde kurulacağı söylenen yeni bir partiden yapılan açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine bağlı, solcu, ülkücü ve muhafazakar bir kadro oldukları bildirildi.

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan kanadından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken Yeni Bir Parti'ye (yenibirparti.org) ait sosyal medya hesabından ilginç bir açıklama daha yapıldı. Açıklamada şunlara yer verildi.;

ATATÜRK’ÜN İLKELERİNE BAĞLIYIZ

Biz; Türkiye’nin tüm renklerini temsil eden, Cumhuriyetimizin temel değerlerini benimseyen, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine bağlı ve dört siyasi eğilimi milli menfaatlerimiz temelinde bir araya getiren genç, dinamik ve azimli bir kadroyuz.

31 MART ÖNCESİ HAREKET OLMAYACAK

Sayın Vatandaşlarımız, adımıza açılan sahte hesaplardan kadromuzun açıklanması ile ilgili tarihler verildiği görülmektedir. Bu hesaplara kesinlikle itibar etmeyiniz. 31 Mart öncesinde kesinlikle harekete geçilmeyeceğini saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.

BİZ SOLCU ÜLKÜCÜ VE MUHAFAZAKAR BİR KADROYUZ

Biz, işçi haklarını savunmak için solcu, milli kültürümüzü savunmak için ülkücü, manevi değerlerimizi savunmak için muhafazakar olmayı gerekli görmeyen, dünyayı tanıyan ve zamanın ruhuna vakıf bir kadroyuz.”

YENİ BİR PARTİ’YE TROL TEPKİSİ

Son paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Yeni Bir Parti' sayfasının troll hesap olduğu yönünde algılandı. Bir Twitter kullanıcısı paylaşıma, "Troll hesap olduğunuz ortaya çıktı tabi" yorumunu yaparken bir başka kullanıcı ise "Daha Twitter hesabınızı koruyamıyorsanız memlekete nasıl hizmet edeceksiniz." diye tepki gösterdi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.