Acun Adnan Hoca'nın müridi çıktı

Acun Adnan Hoca'nın müridi çıktı

TV8’in sahibi, medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Adnan Oktar’ın müridi çıktı. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik başlatılan operasyonda şu ana kadar 195 kişi gözaltına alındı. İstanbul merkezli 5 ilde başlatılan operasyonda arama çalışmaları devam ediyor. Oktar’ın eski kediciği Ceylan Özgül ise yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Adnan Oktar örgütüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda ve paylaşımlarda bulunan eski kedicik Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Acun Ilıcalı'nın da eski bir mürit olduğunu ileri sürdü.

Polis, 2 yıl süren takipten sonra dün Adnan hoca ve 234 müridine 4 ilde şafak operasyonu düzenledi. Aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 170 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaşları 11 ile 40 arasında değişen 70 kişi Adnan Oktar'dan şikayetçi oldu.

Operasyonun ardından, geçtiğimiz aylarda Oktar'ın yanından firar eden Ceylan Özgül, çeşitli TV kanallarına ve ajanslara verdiği röportajlarla örgütün iç yapısını anlattı.

Öte yandan Twitter hesabından yayınladığı bir mesajda "TV8 de yayın kesilmiş bir hata olmuş sanırım sayın Acun Ilıcalı da eski bir mürid olarak anlattıklarımı teyit edecektir" ifadelerini kullanan Özgül, sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Eski kediciklerden Ceylan Özgül, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımı sildi.

İşte o paylaşım:

ceylan-ozgul-siyasetcafe-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.