Acun emniyetin ulaşamadığı Fettah Tamince'ye bir telefonla ulaştı

Acun emniyetin ulaşamadığı Fettah Tamince'ye bir telefonla ulaştı

Acun Ilıcalı'nın Elazığ depremzedeleri için başlattığı yardım kampanyasına Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden işadamı Fettah Tamince'de katıldı.

Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden, “FETÖ üyeliği”nden hakkında bugüne kadar 4 soruşturma yürütülen işadamı Fettah Tamince, TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunduğu canlı yayına telefonla bağlanarak, Elazığ depremzedeleri için başlatılan yardım kampanyasına 250 Bin TL bağışladı.

Fettah Tamince ayrıca 50 depremzede aileyi de tesislerinde, diledikleri zaman ağırlamak istediğini de belirtti.

Fettah Tamince’nin yaptığı bağışın ardından Emekli Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz’dan dikkat çeken açıklama geldi.

Emekli Hakim Osman Kaçmaz, sosyal medyada “Acun’u tebrik ediyorum. Emniyet Güçlerinin ulaşamadığı Fettah Tamince’ye bir telefonla ulaştı .Keşke 400 milyon zimmetine geçirdiği paradan fazla ELAZIĞ depremine bağışlasaydı inanın şikayetimden vazgeçerdim.. Ama bekliyorum eğer bu parayı yatırdığı an şikâyetimi geri alacağım” mesajını yayımladı.

 

İşte o mesaj:

 

osman-kacmaz-siyasetcafe.jpg


Kaçmaz, Fettah Tamince’ye ilişkin "FETÖ hakkında kitap yazmak için araştırma yaparken, Antalya’daki üniversite kuruluşunda toplanan 400 milyon liranın kayıp olduğunu gördüm. Bunu şikayet ettim, işte Yargıtay’daki dosya bu dosya" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.