Acun Ilıcalı – Çağla Altunkaya aşkı öyle bir belgelendi ki hem de bakın kim tarafından

Acun Ilıcalı – Çağla Altunkaya aşkı öyle bir belgelendi ki hem de bakın kim tarafından

Acun Ilıcalı – Çağla Altunkaya aşkı öyle bir belgelendi hem de çok sürpriz bir isim tarafından..İşte sosyal medyada patlama yaratan o resim

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Acun Ilıcalı’nın ismi bir süredir Çağla Altunkaya ile dillerde dolaşıyordu, ikilinin önce Çeşme’de Acun Ilıcalı’ya ait bir sürat motoru üzerinde görüntüleri medyaya düşmüşse de Acun Ilıcalı bu konuda sessizliğini korumuştu.

acunilicali-caglaaltunkaya.jpg

Dünyaca ünlü yemek programı sunucusu Martha Stewart Amerika’ya Super Bowl finalini izleme gidip çektiği fotoğrafı da sosyal medya üzerinden paylaşınca bu sefer Acun Ilıcalı sessiz kalamadı çünkü Martha Stewart’ın çektiği öz çekimde arka planda izleyiciler arasında Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya ile baş başa maç izliyorlardı. Görüntülerin ardından haber sosyal medyada patlayınca Acun Ilıcalı da resmi kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR? ÇAĞLA ALTUNKAYA KAÇ YAŞINDA?

20 yaşında olan Çağla Ayça Altunkaya'nın Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtildi. Çağla Ayça Altunkaya'nın hayatı hakkında çok fazla detay bilinmiyor.

Acun Ilıcalı'nın boşandığı eşi Şeyma Şubaşı'na olan benzerliği ise sosyal medyanın dilinde.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.