Acun Ilıcalı gerçek rakamı açıkladı

Acun Ilıcalı gerçek rakamı açıkladı

Elazığ'da depremden zarar görenler için özel yayın yaparak bağış kampanyası başlatan televizyoncu Acun Ilıcalı, net rakamı bugün kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı

26 Ocak Pazar akşamı kendi kanalında özel bir yayın yaparak depremzedeler için bağış kampanyası başlatan Acun Ilıcalı, yayın sonrasında beklentilerinin çok üstünde bir rakam topladı. 

 

Bugün Instagram hesabından son rakamın 73 milyon TL. olduğu bilgisini paylaşan Ilıcalı, işadamından, sanatçısına, bakanından, normal vatandaşa kadar toplumun her kesiminden yüklü miktarlarda bağış aldı. Kampanyaya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gibi isimler de destek verdi. 

 

Acun Ilıcalı, paylaşımında şunları söyledi: "Bu gurur milletimizin... Dün gece 51 milyon TL olarak bildirilen yardım tutarımız, tüm yapılan banka transferlerinin AFAD hesaplarına geçmesiyle birlikte 73 milyon TL’ye ulaştı. Yayın boyunca milletimizin vermiş olduğu destekten sonra bu yardımı toplamanın büyük mutluluğu içindeyim.Kampanyamıza katılan herkesten Allah razı olsun. Zor şartlardaki kardeşlerimize umut olabildiysek ne mutlu hepimize."

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.