Acun Ilıcalı ne kadar vergi ödedi?

Acun Ilıcalı ne kadar vergi ödedi?

Yaptığı TV programları ile gündemde olan yapımcı Acun Ilıcalı bu yıl da vergi rekortmenleri listesine girdi. Ilıcalı ne kadar vergi ödedi? Listeye kaçıncı sıradan girdi? İşte bu soruların cevabı.

Acun Ilıcalı’nın yaptığı iş kadar, ödediği vergi ve kazancı da merak edilen ve konuşulan konular.

Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Türkiye'nin gelir vergisi rekortmenleri listesinde 42'nci sıradadan girmişti, Acun Ilıcalı bu yıl ise, listede 83. sırada yer aldı.

Türkiye'nin 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. İlk iki sıradaki isim adının açıklanmasını istemezken 3. sırada Rahmi Koç yer aldı.

Ünlü isimlerden de yalnızca Acun Ilıcalı ilk 100'e girmeyi başardı.

Son dönemlerde işinde elde ettiği başarıdan çok özel hayatıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, vergi rekortmenleri listesinde 83. sırada kendine yer bulabildi. Ilıcalı, geçen yıl 42. sırada yer almıştı.

 

AYLIK GELİRİNİZ NE KADAR?

Öte yandan geçtiğimiz günlerde konuk olduğu canlı yayında "Aylık geliriniz ne kadar?" sorusuna Acun Ilıcalı "Bizim bunu 6 saat hep beraber hesaplamamız lazım. Meksika'dan ne kazandık falan diye. İyi kazanıyorum diyelim" yanıtını vermişti.

Acun Ilıcalı'nın 41 basamak birden gerilemesinin yanı sıra geçtiğimiz yıl 83. sırada yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl ilk 100'e giremedi.

 

İŞTE ACUN’UN ÖDEDİĞİ VERGİ TUTARI

Ilıcalı’ın beyanına göre ödeyeceği vergi; 6 milyon 722 bin 156 lira

Yapımcı kimliği ile tanınan Acun Ilıcalı'nın faaliyet türü, "Bağımsız müzisyen, ses sanatçısı, konuşmacı vb'lerin faaliyetleri" olarak nitelendirildi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.