Acun'a şok Zarrab iddiası! Onun uçağıyla gitti

Acun'a şok Zarrab iddiası! Onun uçağıyla gitti

Gazeteci-Yazar Ömer Turan, ünlü programcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında sosyal medya hesabından çok konuşulacak yeni bir paylaşımda bulundu.

Ömer Turan’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ABD’de tanık koltuğuna oturan Reza Zarrab’ın Acun Ilıcalı’nın özel uçağı ile kaçırıldığını iddia etmişti.

Ömer Turan geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullanmıştı;

“ŞOK ŞOK ŞOK, Zarrabı ABD'ye Acun Ilıcalı kaçırmış. Özel uçağı ile kaçırmış.

Dün Akit TV'deki programda Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan Zarrab'ın ABDye Acun Ilıcalı'nın özel uçağı ile gittiğini iddia etti. Hatta uçakta Acun Ilıca'nın da olduğunu söyledi. Bu iddia doğruysa Acun Ilıca bunun altından kalkması zor.”

Gazeteci Ömer Turan bu paylaşımlarının ardından yeni bir iddia ortaya attı ve ‘Zarrab’ın ortağından şok iddia’ diyerek paylaşımda bulundu.

İşte Ömer Turan’ın dün gece yaptığı o paylaşımlar;

“Zarrab'ın ortağından şok İddia: Zarrab'ı ABD'ye gitmeye çok yakın arkadaşı olan Acun Ilıcalı ikna etti. Acun Ilıcalı zarrab'ı ABD'nin kendisine dokunmayacagı konusunda ikna etti, Zarrap bunun üzerine ABDye gitmeye karar verdi ve ABD'ye Acun Ilıcalı'nın özel uçağı ile gitti.

Bu iddialar doğruysa, yer yerinden oynar ve Acun Ilıca'nın başı çok ağrır. Acun Ilıcalı hakkındaki Zarrab iddiaları her geçen gün artarak devam ediyor. Acun Ilıcalı sessizliğini koruyor.”

Bu iddialar karşısında Acun Ilıcalı’nın herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.