Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Dilan Polat açıklaması! 'Bunlara inanmayın'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Dilan Polat açıklaması! 'Bunlara inanmayın'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemde yer alan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında konuştu.

Türkiye haftalardır kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemde yer alan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ı konuşuyor.

Tüm mal varlıklarına el konulan çiftin halen neden ifadeye dahi çağrılmadığı ise çok tartışılıyor.

Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'nün Ankara’da düzenlediği bir ödül törenine katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Tunç, suç örgütleri ile ilgili soruşturmaların üzerine gidilmediği yönündeki eleştirilere 'İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan bir soruşturma söz konusu. Orada 12 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı, adli kontrol tedbiri kararı verildi. Bütün mal varlıklarına da el konuldu. MASAK raporları çerçevesi içerisinde de bütün bunlar yargımız tarafından süratle gerçekleşiyor. Sosyal medyada yargının bu konuda duyarsız kaldığı eleştirilerine kesinlikle katılmayın, bunlara inanmayın. Yargı her türlü suçun üzerine kararlılıkla gider' sözleriyle yanıt verdi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.